صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

افغانستان

عکس

کودک

صفحات داخلی

لاله اسکندری: تصاویر این روز‌ها شبیه فیلم‌هایی است که بازی می‌کنیم

  • کد خبر: ۳۴۰۳۷۱
  • ۰۱ تير ۱۴۰۴ - ۰۹:۴۶
لاله اسکندری از انفجار خانه پدری و دفتر کارش در تجاوز‌های صهیونیست‌ها گفت.

به گزارش شهرآرانیوز؛ لاله اسکندری بازیگر تلویزیون و سینما که منزل مادری‌اش در جریان حملات رژیم صهیونیستی به برخی مناطق پایتخت، آسیب‌دیده است، درباره حس‌وحال خود در این روزها، بیان کرد: مادرم منزل بود و انفجاری در فاصله‌ای بسیار نزدیک به منزلش رخ داد و خدا را شکر که خودش به این دلیل که از پنجره‌ها فاصله داشت، آسیبی ندید.

وی ادامه داد: دفتر کارم نیز نزدیک به خیابان صابونچی بود و در اثر انفجاری که در آن خیابان رخ داد، آسیب دید و ممکن بود در هر کدام از این حوادث، ما هم قربانی جنگ شویم.

اسکندری تصریح کرد: دیدن تصاویری که از انفجار‌های نقاط مختلف منتشر می‌شود برای من واقعاً تلخ است و به یاد کودکی و جنگ ایران و عراق می‌افتم. بسیاری از صحنه‌های بمباران در دوران دفاع مقدس را هنوز به‌خاطر دارم و زمانی که خانه مادرم آسیب دید، همان تصاویر قدیمی از جنگ تحمیلی در ذهنم تداعی شد.

عکس‌های این روز‌ها شبیه سکانس فیلم‌هایی است که بازی می‌کنیم

بازیگر سریال «محرمانه» افزود: بسیاری از فیلم‌ها و عکس‌هایی که این روز‌ها دست‌به‌دست می‌شوند، شبیه سکانس فیلم‌هایی است که بازی می‌کنیم. در سریال «خاک سرخ» سکانسی دارم که به خانه پدری می‌رسم و می‌بینم که خانه بمب خورده و همه چیز از بین رفته است. زمانی که منزل مادرم در این روز‌ها آسیب دید، حس عجیبی داشتم و باور نمی‌کردم که این اتفاقات واقعی باشد.

وی ادامه داد: من همیشه آرزوی صلح دارم و دلم می‌خواهد دنیا به‌دور از جنگ و خشونت باشد، اما متأسف هستم که در سال‌های اخیر صلح کمرنگ شده و فواصل اتفاقات بد کاهش یافته است. واقعاً آرزو می‌کنم که به‌زودی آرامش حکم‌فرما شود.

اسکندری در مورد فعالیت‌های بازیگری خود پیش از حمله اسرائیل به کشور نیز عنوان کرد: مشغول بازی در سریال «بامداد خمار» به کارگردانی نرگس آبیار بودم که چند روز قبل از این اتفاقات تعطیل شده بود و نمی‌دانم چه زمانی مجددا سرکار برمی‌گردیم. فکر می‌کنم سایر تولیدات سینمایی و تلویزیونی نیز احتمالاً متوقف شده‌اند و باید دید در آینده شرایط به چه شکل پیش می‌رود.

بازیگر سریال «در چشم باد» در پایان عنوان کرد: شنیدن صدای ضدهوایی و نگرانی‌هایی که تجربه می‌کنیم واقعا توان روحی می‌خواهد. فعلا سعی می‌کنیم کنار هم باشیم و به یکدیگر روحیه بدهیم تا هرچه زودتر به شرایط عادی برگردیم.

منبع: مهر

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.