صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

افغانستان

عکس

کودک

صفحات داخلی

عراقچی: پاسخ پیام‌های آمریکا را از طریق واسطه‌ها دادیم

  • کد خبر: ۳۴۱۰۸۷
  • ۰۳ تير ۱۴۰۴ - ۲۰:۱۵
  • ۱
سید عباس عراقچی گفت: ما پیام‌هایی از آمریکا دریافت کردیم و از طریق واسطه‌ها و کانال‌های غیرمستقیم، پاسخ‌های لازم را ارائه دادیم.

به گزارش شهرآرانیوز، وزیر امور خارجه در گفت‌و‌گو با العربی الجدید گفت: احترام ما به حاکمیت و تمامیت ارضی قطر، پایدار و همیشگی است.

وی افزود: ما پیام‌هایی از آمریکا دریافت کردیم و از طریق واسطه‌ها و کانال‌های غیرمستقیم، پاسخ‌های لازم را ارائه دادیم.

عراقچی خاطرنشان کرد: به همه میانجی‌گر‌ها تأکید کرده‌ایم که ایران تا زمانی که تجاوزات ادامه دارد، به میز مذاکره با آمریکا باز نخواهد گشت.

عراقچی خاطرنشان کرد: بیش از هر زمان دیگری نزدیکی میان افکار عمومی عربی و اسلامی با ملت ایران، تقویت شده است.

منبع: ایسنا

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
۲۰:۱۹ - ۱۴۰۴/۰۴/۰۳
آقای عراقچی منو یاد آقای ظریف میندازه که خنده خنده کرد تو پاچه ملت خیلی از چیزهارو عزیزان اینا فکر نکنم به فکر ما باشن =))