صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

افغانستان

عکس

کودک

صفحات داخلی

گروه دوستان منشور ملل متحد، حمله آمریکا به ایران را محکوم کرد

  • کد خبر: ۳۴۱۱۳۳
  • ۰۴ تير ۱۴۰۴ - ۰۲:۰۷
گروه دوستان دفاع از منشور ملل متحد در بیانیه‌ای رسمی، حمله اخیر ایالات متحده آمریکا به تأسیسات صلح‌آمیز هسته‌ای جمهوری اسلامی ایران را به شدیدترین وجه ممکن محکوم کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، در این بیانیه آمده است که حملات هوایی هماهنگ‌شده‌ای که آمریکا در تاریخ ۱ تیرماه (۲۲ ژوئن) علیه سایت‌های هسته‌ای فردو، اصفهان و نطنز انجام داده، اقدامی از پیش طراحی‌شده، تحریک‌ناپذیر و مغایر با اصول بنیادین منشور ملل متحد و حقوق بین‌الملل است.

کشورهای عضو این گروه تأکید کردند که این اقدام آمریکا نقض آشکار حاکمیت ملی ایران، نقض صریح منشور ملل متحد، و تجاوزی فاحش علیه اصول بنیادین حقوق بین‌الملل به‌ویژه اصل منع توسل به زور و تهدید به زور محسوب می‌شود.

این بیانیه همچنین خاطرنشان کرده است که حمله به تأسیسات هسته‌ای تحت نظارت آژانس بین‌المللی انرژی اتمی، نقض آشکار اساسنامه این آژانس و اقدامی علیه امنیت هسته‌ای جهانی است. اعضای گروه خواستار واکنش قاطع دبیرکل سازمان ملل متحد و مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی برای محکومیت این تجاوز شدند.

در ادامه این بیانیه، گروه دوستان ضمن هشدار نسبت به تبعات منطقه‌ای و بین‌المللی این اقدام تحریک‌آمیز، خواستار توقف فوری تهدیدها و توسل به زور از سوی آمریکا و رژیم صهیونیستی علیه جمهوری اسلامی ایران شدند.

این بیانیه همچنین بر همبستگی کامل و حمایت بی‌قیدوشرط این گروه با دولت و ملت ایران در برابر این حملات وحشیانه و نقض فاحش حاکمیت ملی کشورمان تأکید کرده است.

منبع: ایسنا

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.