صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

افغانستان

عکس

کودک

صفحات داخلی

نیمار در سانتوس ماندنی شد

  • کد خبر: ۳۴۱۲۱۴
  • ۰۴ تير ۱۴۰۴ - ۱۱:۱۷
باشگاه سانتوس از تمدید قرارداد ۶ ماهه با نیمار خبر داد و به این ترتیب این بازیکن برزیلی تصمیم گرفت که در لیگ برزیل باقی بماند.

به گزارش شهرآرانیوز، نیمار و باشگاه سانتوس برای تمدید کوتاه مدت قرارداد به توافق رسیدند تا این فوق ستاره برزیلی به حضورش در سانتوس ادامه دهد.

باشگاه سانتوس در حساب خود در شبکه X اعلام کرد که قرارداد نیمار را ۶ ماه تمدید کرده است.

گمانه زنی‌ها درباره جدایی نیمار از سانتوس زیاد بود. پدر این بازیکن برزیلی که مدیر برنامه‌های او نیز است در حال مذاکره با چند باشگاه بود، اما در نهایت او با سران سانتوس برای تمدید همکاری به توافق رسید.

نیمار بعد از جدایی از پاری سن ژرمن تصمیم گرفت که راهی لیگ عربستان شود تا پیراهن الهلال را برتن کند، اما کابوس‌وارترین روز‌های فوتبالی خود را در عربستان تجربه کرد به طوریکه در یک سال و نیم حضورش در الهلال تنها در ۷ بازی آن هم به صورت نصف و نیمه به میدان رفت.

او بعد از جدایی از الهلال به سانتوس برگشت، اما مصدومیت در این تیم هم او را رها نکرد و این باعث شد تا نتواند بازگشت خوبی به تیم محبوبش داشته باشد.

نیمار بسیار امیدوار است که در سال جام جهانی بدرخشد تا نظر کارلو آنچلوتی را جلب کند و برزیل را در جام جهانی همراهی کند.

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.