صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

افغانستان

عکس

کودک

صفحات داخلی

گرامیداشت شهدای حمله رژیم صهیونیستی در بقاع متبرکه سراسر کشور + زمان

  • کد خبر: ۳۴۱۲۲۵
  • ۰۴ تير ۱۴۰۴ - ۱۱:۴۶
مراســم سراسـری «گرامیداشـت شهدای مدافع عـزت و شـرافت» به صورت همزمان در بقاع متبرکه سراسر کشور برگزار می‌شود.

به گزارش شهرآرانیوز، باتوجه بـه تهـاجم رژیـم صهیونیستی بـه مـیهن عزیزمـان و شـهادت مظلومانـه جمعـی از مدافعان امنیت و آحاد ملـت شـریف ایـران و ضـرورت زنـده نگـه داشـتن یـاد و خـاطره شـهدا و بـا هـدف تکــریم مقــام شــهادت و بــا عنایـت بــه تاکیـد ریاسـت سـازمان اوقاف و امور خیریه، مراســم سراسـری «گرامیداشـت شهدای مدافع عـزت و شـرافت‌» پنج‌شنبه، پنجم تیرماه ۱۴۰۴، در تمامی بقاع متبرکه دارای ظرفیـت در سراسـر کشـور برگـزار می‌شود.

 زمان برگزاری این مراسم پس از نماز مغرب و عشاء خواهد بود و به مدت حداکثر دو ساعت در آستان مقدس امامزادگان و بقاع متبرکه سراسر کشور، از جمله بقاع برتر و شاخص، برگزار می‌شود.

دبیرخانه این سازمان از ادارات اجرایی و هیات امنای بقاع متبرکه خواست ضمن ارسال سریع ابلاغیه، برنامه‌ریزی لازم جهت برگزاری با شکوه این مراسم را انجام دهند. همچنین، تأکید شده است که زمان مراسم تغییر نکند و هم‌زمان در سراسر کشور برگزار شود.

در این زمینه، هماهنگی لازم با نماینده ولی فقیه، امام جمعه مرکز استان، استانداری‌ها، فرمانداری‌ها، فرماندهی سپاه و نیروی انتظامی، بسیج، بنیاد شهید و امور ایثارگران و دیگر نهاد‌های مرتبط، برای برگزاری هر چه باشکوه‌تر این مراسم، ضروری است.

این مراسم نمادین، نشان از اتحاد و همبستگی ملت ایران در پاسداشت شهدا و دفاع از آرمان‌های والای آنان دارد.

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.