صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

افغانستان

عکس

کودک

صفحات داخلی

مشاوران املاک حق انعقاد قرارداد با اتباع غیرمجاز را ندارند

  • کد خبر: ۳۴۲۰۰۴
  • ۰۸ تير ۱۴۰۴ - ۱۰:۴۸
نایب رئیس اول اتحادیه مشاوران املاک استان تهران گفت: با تمامی مشاوران املاکی که قرارداد با اتباع غیر مجاز منعقد کنند برخورد قاطع می‌شود که البته پیش از این هم مشاوران املاک حق نداشتند قراردادی منعقد کنند.

به گزارش شهرآرانیوز، داود بیگی نژاد نایب رئیس اول اتحادیه مشاوران املاک استان تهران با بیان اینکه در حال حاضر روند ثبت قرارداد‌های مسکن در بازار رو به رشد است، اما طبق قانون هیچ یک از مشاوران املاک حق ندارند قرارداد‌های را با اتباع غیر مجاز منعقد کنند گفت: در صورتی که مشاور املاکی با اتباع غیر مجاز قرارداد اجاره یا خرید وفروش مسکن منعقد کند با آنها برخورد شدیدی خواهد شد.

وی ادامه داد: پیش از این هم به هیچ عنوان مشاوران املاک حق نداشته‌اند که قرارداد مسکنی را با اتباع غیر مجاز منعقد کنند که در این زمینه تدابیر لازم در دستور کار قرار گرفته بود، اما در صورتی که مشاور املاکی قرارداد ببند با آنها برخورد می‌شود.

بیگی نژاد تاکید کرد: پیش از این هم اگر مشاور املاکی قراردادی با اتباع غیر مجاز منعقد کرده است باید تدابیر و برنامه ریزی‌های لازم صورت گیرد تا هرچه سریعتر مبالغ به مشاوران املاک بازگردانده و قرارداد‌ها منتفی شود.

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.