صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

افغانستان

عکس

کودک

صفحات داخلی

واکسیناسیون ۹۰ درصد دام سنگین و سبک خراسان رضوی دربرابر تب برفکی طی سال ۱۴۰۴

  • کد خبر: ۳۴۲۵۹۱
  • ۱۰ تير ۱۴۰۴ - ۱۵:۲۸
سرپرست معاونت سلامت اداره کل دامپزشکی استان خراسان رضوی گفت: امسال در قالب دو مرحله اجرای واکسیناسیون دام سبک و سنگین روستایی و عشایری استان در برابر بیماری تب برفکی، ۹۰ درصد دام سنگین و سبک استان زیرپوشش قرار می‌گیرند.
مریم  احمدی
خبرنگار مریم احمدی

محمدرضا بهروزیان در گفت‌وگو با خبرنگار شهرآرانیوز، با اعلام این خبر، اظهار کرد: واکسیناسیون دام‌های سبک و سنگین دربرابر بیماری تب برفکی سالانه در دو مرحله و به‌تفکیک در مرحله نخست در ماه‌های شهریور و مهر و مرحله دوم در ماه‌های بهمن و اسفند انجام می‌شود.

سرپرست معاونت سلامت اداره کل دامپزشکی استان خراسان رضوی بیان کرد: بر این اساس، با توجه به پیش‌بینی انجام‌شده، واکسن لازم برای این اقدام به میزان کافی تأمین شده است و طبق روال، امسال نیز همانند پارسال، اجرای طرح واکسیناسیون انجام خواهد شد.

وی بیان کرد: بر این اساس، مجموع جمعیت دامی مشمول واکسیناسیون رایگان شامل پنج و نیم میلیون دام سبک و ۲۰۰ هزار رأس دام سنگین است.

بهروزیان با اشاره به اینکه بیماری تب برفکی ازجمله بیماری‌های بسیار واگیردار است که صنعت دامپروری را به‌شدت تحت تأثیر قرار می‌دهد، با تأکید بر اینکه بیماری تب برفکی بیماری مشترک دام و انسان نیست، اظهار کرد: شیوع این بیماری در میان جمعیت دامی تبعات و خسارات اقتصادی سنگینی را به دلیل کاهش میزان تولید گوشت و شیر می‌تواند به همراه داشته باشد.

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.