صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

افغانستان

عکس

کودک

صفحات داخلی

قیمت امروز خودروهای داخلی و مونتاژی (۱۹ تیر ۱۴۰۴)| تداوم رکود در بازار خودرو

  • کد خبر: ۳۴۴۱۶۱
  • ۱۹ تير ۱۴۰۴ - ۱۰:۴۲
خودرو‌های داخلی در بازگشایی بنگاه‌های معاملاتی روز جاری نوساناتی را تجربه کردند.

به گزارش شهرآرانیوز، در میان خودرو‌های داخلی، وانت زامیاد با افزایش قیمت ۱۰ میلیون تومانی نسبت به روز گذشته سردمدار تغییرات قیمتی است.

خودرو‌های سواری گروه ایران خودرو مانند سورن پلاس دوگانه‌سور (کپسول کوچک) و دنا پلاس توربو اتوماتیک امروز با کاهش قیمت مواجه شدند و به ترتیب روی شاخص ۸۵۲ میلیون تومان و یک میلیارد و ۲۳۲ میلیون تومان ایستادند.

قیمت محصولات سواری سایپا نیز کاهشی گزارش می‌شود. اطلس G و کوییک S هردو سه میلیون تومان نسبت به روز گذشته ارزان‌تر شدند. با احتساب این تغییرات، اطلس با قیمت ۶۴۲ میلیون تومان و کوییک با نرخ ۵۲۱ میلیون تومان در پلتفرم‌های آنلاین آگهی شدند.

قیمت خودروهای داخلی

 

قیمت خودرو‌های مونتاژی

تحولات قیمتی در بخش خودرو‌های مونتاژی نیز قابل مشاهده است.

لوکانو L۷ در میان خودرو‌های مونتاژی سردمدار گرانی بود و قیمت آن از دو میلیارد و ۹۴۶ میلیون تومان با افزایش ۱۴ میلیون تومانی به نرخ دو میلیارد و ۹۶۰ میلیون تومان رسید.

فونیکس FX نسبت به روز گذشته ۲۱ میلیون تومان ارزان‌تر شد و با قیمت دو میلیارد و ۴۹۵ میلیون تومان مورد معامله قرار گرفت.

قیمت جک S۳ که در روز گذشته یک میلیارد و ۲۸۵ میلیون تومان اعلام می‌شد، در روز جاری ۱۰ میلیون تومان افزایش یافت. این کراس‌اوور مونتاژی با نرخ یک میلیارد و ۲۹۵ میلیون تومان راهی بازار خودرو شد.

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.