صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

افغانستان

عکس

کودک

صفحات داخلی

کشف ۱۰۴ کیلوگرم موادمخدر هنگام ورود به مرز‌های خراسان رضوی

  • کد خبر: ۳۴۴۱۶۵
  • ۱۹ تير ۱۴۰۴ - ۱۰:۵۲
فرمانده مرزبانی خراسان رضوی از کشف ۱۰۴ کیلوگرم موادمخدر با اشراف اطلاعاتی مرزبانان در مرزهای این استان خبر داد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ سردار مجید شجاع اظهار کرد: در راستای جلوگیری از ورود مواد مخدر به کشور، مرزبانان این فرماندهی با هوشیاری و شرافت اطلاعاتی موفق شدند مقادیری مواد مخدر را طی ۲ عملیات جداگانه کشف نمایند.

وی افزود: مرزبانان این فرماندهی در یک عملیات تلفیقی با استان‌های جنوب کشور موفق شدند با هدایت عملیاتی تیم‌های انتظامی، ۱۴۰ کیوگرم مواد مخدر از نوع تریاک و هروئین را کشف نمایند.

سردار شجاع ادامه داد: قاچاقچیان مواد مخدر قصد داشتند این محموله از مواد مخدر را از طریق استان‌های جنوبی به دیگر استان‌های کشور منتقل نمایند که با اشرافیت اطلاعاتی مرزبانان این استان ۲ قاچاقچی دستگیر و مقادیری مواد مخدر را از آنها کشف گردید.

فرمانده مرزبانی خراسان رضوی در پایان تصریح کرد: قاطعانه با قاچاقچیان مواد مخدر برخورد خواهیم نمود و اجازه ورود این مواد خانمان سوز را به کشور نخواهیم داد.

منبع: فارس

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.