صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

افغانستان

عکس

کودک

صفحات داخلی

۱۸۵ همت از بدهی دولت به تأمین اجتماعی پرداخت می‌شود

  • کد خبر: ۳۴۴۴۱۱
  • ۲۱ تير ۱۴۰۴ - ۱۲:۳۴
معاون درمان سازمان تامین اجتماعی با بیان اینکه ۱۸۵ هزار میلیارد تومان، از بدهی‌های دولت به سازمان است، گفت: این اعتبار با هدف توسعه و تقویت زیرساخت‌های درمانی سازمان هزینه و سرمایه‌گذاری خواهد شد.

به گزارش شهرآرانیوز، شهرام غفاری افزود: بدهی‌های معوق دولت به سازمان تامین اجتماعی، سابقه‌ای طولانی دارد و امسال بخشی از این معوقات معادل ۱۸۵ همت تامین و در بودجه سازمان در نظر گرفته شده است.

به گفته وی ، مقرر شده سازمان برنامه و بودجه به نیابت از دولت، این رقم را به تامین و پرداخت کند.

معاون درمان سازمان تامین اجتماعی با بیان اینکه بدهی دولت به تامین اجتماعی بیشتر از این رقم‌هاست، تاکید کرد: انتظار ما از سازمان برنامه و بودجه این است که این رقم به موقع اختصاص داده شود تا با یک برنامه منسجم، کل اعتبار در بخش درمان سازمان (بخش دولتی، خصوصی و دانشگاهی) سرمایه گذاری شود.

مطالبات داروخانه‌ها تا اسفند۱۴۰۳ پرداخت شده‌است

معاون درمان سازمان تامین اجتماعی در مورد بدهی تامین اجتماعی به داروخانه‌ها نیز گفت: در بحث داروخانه یک ماه از سال گذشته به داروخانه‌ها بدهی داریم و در بحث دارو یار هم که سازمان هدفمندی آن را حمایت می‌کند حدود چهار ماه عقب هستیم.

شهرام غفاری در پاسخ به این سوال که تغییرات ارزی چه تاثیری بر قیمت دارو‌ها داشته است، تاکید کرد: قبلا تغییرات و اصلاحات نرخ ارز در دارو ایجاد شده و بخشی از افزایش قیمت ناشی از آزاد سازی نرخ ارز، با پرداخت یارانه به ذینفان اصلی جبران شده است.

معاون درمان سازمان تامین اجتماعی افزود: قیمت دارو در سال گذشته افزایش یافت و افزایش قیمت پایه دارو موجب تحمیل هزینه و فشار به شرکت‌های بیمه و بیمه شدگان شد.

شهرام غفاری تاکید کرد:، اما امسال بحث اصلاح نرخ ارز در تجهیزات پزشکی را داشتیم که اگر مثل طرح دارو یار، درست مدیریت و اقدام شود، مشکلی ایجاد نخواهد شد.

منبع: ایلنا

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.