صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

افغانستان

عکس

کودک

صفحات داخلی

سورپرایز بزرگ برای استقلال و ساپینتو| بمب نقل و انتقالات می‌ترکد؟

  • کد خبر: ۳۴۴۵۶۰
  • ۲۱ تير ۱۴۰۴ - ۲۰:۱۰
یک ستاره خارجی به‌زودی با استقلال قرارداد خواهد بست.
کوروش راوی
خبرنگار کوروش راوی

به گزارش شهرآرانیوز، هرچند در ابتدای نقل‌وانتقالات، استقلالی‌ها حسابی از مدیریت خود شاکی بودند و نظری‌جویباری و فریدونی را متهم به کم‌کاری می‌کردند، اما این روزها اخبار جذابی از اردوگاه آبی‌پوشان به گوش می‌رسد.

در یکی از مهم‌ترین اخبار نقل‌وانتقالاتی روز‌های اخیر، برخی رسانه‌های داخلی از توافق استقلال با وینسنت ابوبکر، کاپیتان تیم ملی کامرون، خبر داده‌اند؛ خبری که اگر به واقعیت بپیوندد، یکی از بزرگ‌ترین نقل‌وانتقالات تاریخ لیگ برتر ایران رقم خواهد خورد.

استقلال از مدت‌ها پیش به دنبال جذب یک مهاجم خارجی سطح بالا بود تا بتواند ضعف‌های خط حمله خود در فصل گذشته را جبران کند. در همین راستا، نام‌های مختلفی مطرح شد، اما اکنون گزارش‌های متعدد از داخل کشور نشان می‌دهد که گزینه اصلی آبی‌ها وینسنت ابوبکر، مهاجم سرشناس کامرونی، است.

ابوبکر ۳۳ساله که سابقه حضور در تیم‌های بزرگی همچون پورتو پرتغال، بشیکتاش ترکیه و النصر عربستان را در کارنامه دارد، فصل گذشته در تیم هاتای‌اسپور ترکیه توپ می‌زد. او یکی از مهاجمان باتجربه آفریقایی محسوب می‌شود که از سال ۲۰۱۰ در ترکیب تیم ملی کامرون حضور دارد و تاکنون در ۱۰۴ بازی ملی، ۴۴ گل به ثمر رسانده است.

در صورت نهایی‌شدن این انتقال، استقلال نه‌تنها خط حمله خود را متحول خواهد کرد، بلکه یک چهره بین‌المللی و شناخته‌شده را به لیگ ایران وارد خواهد نمود؛ اتفاقی که می‌تواند هم از نظر فنی و هم بازاریابی، تأثیر قابل‌توجهی روی باشگاه داشته باشد.

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.