صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

افغانستان

عکس

کودک

صفحات داخلی

اعمال سهمیه ایثارگری در کنکور امسال برای خانواده‌های شهدای جنگ ۱۲ روزه ایران و اسرائیل

  • کد خبر: ۳۴۴۵۶۷
  • ۲۱ تير ۱۴۰۴ - ۲۱:۰۱
اعضای خانواده شهداء و جانبازان حمله رژیم صهیونیستی به کشور می‌توانند از سهمیه ایثارگران در آزمون سراسری سال جاری بهره‌مند شوند.

به گزارش شهرآرانیوز، اعضای خانواده شهداء و جانبازان حمله رژیم صهیونیستی به کشور می‌توانند از سهمیه ایثارگران در آزمون سراسری ورود به دانشگاه‌ها در سال جاری بهره‌مند شوند.

براساس ابلاغ حسین سیمایی، وزیر علوم، تحقیقات و فناوری به رئیس سازمان سنجش آموزش کشور، آن دسته از داوطلبان آزمون ورود به دانشگاه‌ها در سال جاری که از خانواده معزز شهداء و جانبازان حمله جنایتکارانه رژیم صهیونی به خاک میهن اسلامی هستند می‌توانند از سهمیه ایثارگران استفاده نمایند.

در متن ابلاغ وزیر علوم به رئیس سازمان سنجش آموزش کشور آمده است:

ضمن پاسداشت مجاهدت‌ها و فداکاری‌های آحاد جامعه ایران اسلامی که منجر به عبور سرافراز از جنگ تحمیلی ۱۲ روزه ایران مقابل رژیم سفاک و غاصب صهیونیستی شد و بزرگداشت یاد و خاطره شهدای این جنگ تحمیلی، ضروری است آن سازمان ضمن هماهنگی با بنیاد شهید و امور ایثارگران، تمهیدات لازم برای لحاظ سهمیه خانواده شهداء و جانبازان این جنگ در گزینش نهایی آزمون‌های ورود به دانشگاه سال ۱۴۰۴ را مطابق قوانین مربوطه به عمل آورد.

منبع: تسنیم

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.