صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

افغانستان

عکس

کودک

صفحات داخلی

فعالیت ۲۰ دفتر امانت چادر ویژه زائران خواهر در مبادی ورودی حرم امام‌رضا(ع)

  • کد خبر: ۳۴۴۹۴۸
  • ۲۳ تير ۱۴۰۴ - ۱۳:۲۰
رئیس اداره انتظامات خواهران حرم مطهر رضوی اظهار کرد: در حال حاضر، ۲۰ دفتر فعال در صحن‌ها و رواق‌های حرم مطهر، به طور اختصاصی، مسئول امانت‌دادن چادر به زائران خواهر هستند.
رضا نوایی
خبرنگار رضا نوایی

به گزارش شهرآرانیوز، زهرا قاسمی با اشاره به طرح امانت‌دهی چادر بیان کرد: در حرم مطهر رضوی، ۲۰ دفتر و محل اختصاصی برای امانت‌دادن چادر به زائران فعال است که روزانه بین چهار تا پنج هزار چادر و ماهانه بالغ بر ۸۰ تا ۱۰۰ هزار چادر، به زائران امانت داده می‌شود.

وی افزود: خدمات ارائه‌شده در این دفاتر، منحصر به امانت‌دهی چادر نیست؛ بلکه سایر اقلام موردنیاز پیش از تشرف بانوان ازجمله گیره روسری، جوراب مناسب، پد لاک‌پاک‌کن و... با هدف ترویج فرهنگ صحیح پوشش اسلامی، فراهم شده است.

قاسمی بیان کرد: دفاتر امانت چادر در همه ورودی‌های حرم مطهر شامل شیخ طبرسی، شیخ طوسی، نواب صفوی، غدیر و نیز باب‌الرضا(ع)، باب‌الجواد(ع) و باب‌الکاظم(ع) به‌صورت شبانه‌روزی، آماده ارائه خدمات به زائران بارگاه منور رضوی هستند.

قاسمی گفت: چادر‌هایی که پس از استفاده زائران به دفاتر امانت بازگردانده می‌شود، در صورت نیاز به خیاطی و پس از آن به واحد اتوشویی انتقال داده می‌شود تا پس از رفع آسیب احتمالی، شست‌وشو و سپس ضدعفونی شود و برای استفاده سایر زائران مجدداً به دفاتر امانت زائر، منتقل می‌شود.

رئیس اداره انتظامات خواهران تأکید کرد: تلاش داریم با توسعه فعالیت‌های فرهنگی و بهبود مستمر خدمات، بیش‌ازپیش به بانوان زائر حرم مطهر رضوی خدمت‌رسانی کنیم.

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.