صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

افغانستان

عکس

کودک

صفحات داخلی

جلسه غیرعلنی مجلس شورای اسلامی با حضور وزیر اطلاعات برگزار شد (۲۴ تیر ۱۴۰۴)

  • کد خبر: ۳۴۵۱۵۸
  • ۲۴ تير ۱۴۰۴ - ۱۰:۴۹
سخنگوی هیئت‌رئیسه مجلس شورای اسلامی با اشاره به برگزاری جلسه غیرعلنی مجلس با حضور وزیر اطلاعات و معاونان وی، گفت: در این جلسه، ضمن ارائه گزارشی از اقدامات وزارت اطلاعات، قبل، حین و بعد از جنگ تحمیلی ۱۲ روزه، و بررسی آسیب‌‎ها، اشکالات و ایرادات شناسایی‌شده، تأکید شد، این جنگ یک هجوم بسیار پیچیده و کاملاً برنامه‌ریزی‌شده برای یک عملیات بلندمدت بود که اقدامات اطلاعاتی قبل از جنگ ۱۲ روزه بسیار مؤثر بوده و اجازه نداده دشمن طرح و برنامه‌های خود را به‌طور کامل اجرا و محقق کند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ عباس گودرزی در تشریح نشست غیرعلنی صبح امروز (سه‌شنبه ۲۴ تیرماه) مجلس شورای اسلامی گفت: پیش از شروع جلسه علنی امروز صحن مجلس شورای اسلامی، یک جلسه غیرعلنی تقریباً ۲ ساعته با حضور وزیر اطلاعات و معاونان وی برگزار شد و ضمن اینکه وزیر اطلاعات گزارشی از اقدامات این وزارتخانه در قبل و بعد از جنگ تحمیلی ۱۲ روزه ارائه کرد؛ آسیب‎ها، اشکالات و ایرادات شناسایی شده مورد بحث و برسی قرار گرفت.

سخنگوی هیئت‌رئیسه مجلس شورای اسلامی ادامه داد: در این جلسه همچنین در ارتباط با اصلاحات کارکردی، رفتاری و ساختاری و راهکار‌هایی که برای برون رفت از این ایرادات باید مورد توجه و مداقه قرار بگیرد، بحث و بررسی صورت گرفت و به اقتضای زمان جلسه، تعدادی از نمایندگان مردم در مجلس نقطه‌نظرات خود را مطرح کردند. در پایان هم کارگروه‌های چهارگانه دولت که برای تسهیل خدمت‌رسانی به مردم در شرایط خاص تشکیل و پیش‌بینی شده است، مورد بحث و بررسی نمایندگان مجلس قرار گرفت و نحوه نظارت مجلس بر این کارگروه‌ها بررسی شد.

گودرزی در تشریح دیگر مسائل مطرح شده در جلسه غیرعلنی امروز مجلس، گفت: در این جلسه همچنین وزیر اطلاعات گزارشی از برخورد‌ها و ضرباتی که قبل و حین جنگ تحمیلی ۱۲ روزه با جواسیس و گروهک‌های ضدانقلاب در حوزه نفوذ صورت گرفته بود، ارائه داد. ضمن اینکه نمایندگان مردم بسیار صریح، شفاف و روشن نقطه نظرات خود را بیان کردند و بعضاً گلایه‌هایی که وجود داشت به نمایندگی از مردم در این جلسه غیرعلنی مطرح شد.

سخنگوی هیئت‌رئیسه مجلس گفت: در پایان این گزارش تأکید شد ما باید کمافی‌السابق شاهد یک انسجام، هماهنگی و همدلی بین نهاد‌های امنیتی و اطلاعاتی در کشور باشیم که اقدامات موثرتر و با کیفیت بیشتر را به دنبال داشته باشد. البتهجنگی که اتفاق افتاد یک جنگ بسیار پیچیده و کاملاً برنامه‌ریزی شده برای یک عملیات بلندمدت بود و وضعیتی که شاهد بودیم، حاکی از این است که اقدامات اطلاعاتی قبل از جنگ ۱۲ روزه بسیار موثر بوده و اجازه نداده است که دشمن طرح و برنامه‌های خود را به‌طور کامل اجرا و محقق کند.

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.