صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

افغانستان

عکس

کودک

صفحات داخلی

استاندار خراسان رضوی: امسال ازطریق آزمون استخدامی، ۱۵۰ نفر به کارکنان استانداری و فرمانداری‌ها اضافه می‌شوند

  • کد خبر: ۳۴۵۲۵۷
  • ۲۴ تير ۱۴۰۴ - ۱۵:۲۸
استاندار خراسان رضوی گفت: امسال ۱۵۰ نفر به مجموعه کارکنان استانداری و فرمانداری‌ها به دنبال آزمون استخدامی اضافه خواهند شد که می‌خواهیم در گزینش آنان حقی از کسی ضایع نشود و گرایش‌های سیاسی دخالت داده نشوند.

به گزارش شهرآرانیوز، غلامحسین مظفری در نشست با معاونین و مدیران کل استانداری اظهار کرد: نگاه تحول‌گرایانه و حضور میدانی، در اولویت کاری مدیران اجرایی برای حل مشکلات استان باشد و باید با شکستن چارچوب‌های اداری، گام‌های مؤثری برای خدمت به مردم برداشت.

وی با بیان اینکه حفظ وضع موجود هنر نیست، افزود: مدیران باید از هر فرصتی برای ارتقای استان استفاده کنند؛ چرا که زمان به سرعت می‌گذرد و نباید این موقعیت را از دست داد.

استاندار خراسان رضوی با اشاره به لزوم تحول در شیوه‌های مدیریتی ادامه داد: بایستی ذهنیت‌های قدیمی را کنار گذاشت تا بتوان با نگاهی نو، مسائل را ریشه‌یابی کرد و مدیران نباید درگیر روزمرگی شوند؛ بلکه با اولویت‌بندی دقیق، پروژه‌های کلیدی را پیش ببرند.

مظفری بیان کرد: بسیاری از مشکلات با حضور در محل و بررسی مستقیم قابل حل هستند؛ به عنوان مثاب برخی پروژه‌های معدنی یا کشاورزی به دلیل عدم حضور کارشناس، سال‌ها معطل مانده‌اند.

وی خواستار تقویت هماهنگی بین دستگاه‌های اجرایی شد و اضافه کرد: استانداری باید نقش نظارتی و هدایت‌گر داشته باشد و مدیران کل نیز با تسلط بر قوانین، از اختیارات در دسترس و موجود خود استفاده کنند.

استاندار خراسان رضوی به ضرورت جذب سرمایه‌گذاری و تسهیل فضای کسب‌وکار اشاره و تصریح کرد: از مدیران می‌خواهیم با پیگیری مستمر، سهم بیشتری از منابع ملی را به استان بیاورند و به تعبیری، حقوق خراسان رضوی را مرکز کشور مطالبه کنند.

مظفری بر لزوم ارزیابی عملکرد واقع‌بینانه مدیران تأکید کرد و گفت: فرم‌های کلی و بی‌نتیجه باید کنار گذاشته و شاخص‌های عملیاتی برای سنجش موفقیت تعریف شود.

وی همچنین بر اهمیت نقش خراسان در تحولات ملی اشاره کرد و افزود: این استان می‌تواند در شرایط حساس، پشتیبان کشور باشد و مدیران باید این مسئولیت را جدی بگیرند.

استاندار خراسان رضوی ادامه داد: امسال ۱۵۰ نفر به مجموعه کارکنان استانداری و فرمانداری‌ها به دنبال آزمون استخدامی اضافه خواهند شد که می‌خواهیم در گزینش آنان حقی از کسی ضایع نشود و گرایش‌های سیاسی دخالت داده نشوند.

در ادامه معاون سیاسی استانداری خراسان رضوی گفت: ما باید تلاش کنیم تا انگیزه نیروی کار را افزایش دهیم که این مهم با نگاه به درون سازمان در انتصابات رقم می‌خورد.

محمدعلی نبی پور با اشاره به اثربخشی و بهره وری افزود: مدیران زمانی می‌توانند کار و وظیفه خود را به بهترین شکل انجام دهند که این دو مقوله ارتقا و توسعه یابد.

وی ادامه داد: انسجام و اتحاد مدیران بالادستی و با کارکنان زیرمجموعه از دیگر موارد موثر در ارائه خدمت باکیفیت به جامعه هدف است.

معاون توسعه مدیریت و منابع استانداری خراسان رضوی گفت: همکاری و همگرایی معاونین و مدیران کل جای تقدیر و تشکر دارد که منشا خدمت به نظام و مردم بوده‌اند.

احسان یوسفی افزود: بر حفظ و پیوستگی این همگرایی و هم افزایی تاکید داریم و هدف اصلی ما افزایش انگیزه کارکنان و کارمندان است.

وی ادامه داد: ضریب اشتغال مناصب در فرمانداری‌ها و بخشداری‌های استان ۶۳ درصد است و باید از ظرفیت کارکنان در مرکز استان در خط مقدم خدمت به مردم استفاده کنیم.

مدیرکل دفتر زنان و خانواده استانداری خراسان رضوی با اشاره به انتصاب بانوان در مناصب مدیریتی گفت: بانوان ۵۰ درصد جمعیت ایران را تشکیل می‌دهند و جایگاه آنان در مدیریت دستگاه‌های اجرایی در استان مورد بی توجهی قرار گرفته است.

فاطمه حامد ابریشم تاب افزود: دفتر زنان و خانواده می‌توانند به سایر ادارات کل استانداری کمک کند و در جریان بازگشت مهاجران افغانستانی در مرز دوغارون، برای همکاری اعلام آمادگی می‌کنیم.

وی ادامه داد: سند توانمندی بانوان استان تدوین شده و در آستانه تایید در سطح ملی است که یک برنامه چهارساله اجرایی در راستای استفاده از ظرفیت زنان در حوزه‌های مختلف به شمار می‌آید.

مدیرکل پدافند غیرعامل استانداری خراسان رضوی گفت: در دوران جنگ ۱۲ روزه تحمیلی، بیش از ۱۲ مورد برنامه حفاظتی در حوزه‌های مختلف امنیتی به دستگاه‌های اجرایی ابلاغ شد و بر حسن اجرای آن نظارت داشتیم.

هاشم جنگی افزود: همچنین کارشناسان پدافند غیرعامل در شهرستان ها، مراکز حساس، نیروگاه‌ها و پالایشگاه شهید هاشمی نژاد سرخس حضور یافتند و امنیت زیرساخت‌ها به صورت مستمر تحت رصد قرار داشت.

وی ادامه داد: با توجه به اهمیت پدافند غیرعامل، بیش از ۱۱ هزار مورد از دارایی‌های نهاد‌های اجرایی در استان در راستای حفاظت، صیانت و امنیت طبقه بندی شده و از مدیران می‌خواهیم برخی از آسیب‌های احتمالی را شناسایی و برطرف کنند.

سالانه ۳۵ میلیون زائر به مشهد و حرم رضوی مشرف می‌شوند

مدیرکل هماهنگی امور رفاهی زائرین استانداری خراسان رضوی گفت: سالانه ۳۵ میلیون زائر به مشهد و حرم رضوی مشرف می‌شوند و ستاد اجرایی خدمات سفر استان مدیریت امور زیارت و مسافران را برعهده دارد.

محمدعلی توسلی با اشاره به ایام اربعین افزود: از فردا روند ثبت نام زائران در سامانه سماح آغاز می‌شود و خراسان رضوی ۱۳۰ موکب در عراق و مرز مهران با ۷ هزار و ۲۰۰ عامل و خدمت رسان و ۲۷۰ هزار زائر حسینی دارد.

وی ادامه داد: با توجه به دهه پایانی ماه صفر و شهادت امام رضا (ع) و سفر بسیاری از مردم به مشهد، درخواست داریم تا ظرفیت خوابگاه‌های دانشجویی برای اسکان اضطراری مورد استفاده قرار گیرد.

مدیرکل مدیریت بحران استانداری خراسان رضوی گفت: در جریان جنگ ۱۲ روزه تحمیلی، جلسات مدیریت بحران به طور منظم تشکیل شد و اهمیت پیشگیری در حوادث و بحران‌ها را یادآوری کرد که اکنون مجموعه مدیریتی استان، آمادگی کامل را کسب کرده است.

یاوری افزود: تجهیزات و امکانات خوبی در اختیار مدیریت بحران استاتداری و اتاق‌های بخران شهرستان قرار گرفت و استان را از لحاظ زیرساخت‌ها و آمادگی‌ها ارتقا داد.

وی با بیان اینکه آموزش، لازمه و اساس مانوریت‌های دستگاه‌های امدادی و خدمات رسان است؛ ادامه داد: برای اولین بار در لایحه بودجه کشور، اعتباراتی به حوزه مدیریت بحران اختصاص یافته که سهم خراسان رضوی ۳/۱ همت است.

مدیرکل دفتر مدیریت عملکرد، بازرسی، امور حقوقی و ارتباطات مردمی استانداری خراسان رضوی گفت: به دنبال تفویض اختیارات دولت به استان ها، انتظار داریم استانداران نیز به مدیران کل و ستادی اختیاراتی واگذار کنند.

مصطفی نجفی زاده افزود: با اعلام وزارت کشور، تاکنون تحقق عملکرد خراسان رضوی در شاخص‌های توسعه دولت هوشمند، مدیریت سرمایه و ارتقای بهره وری ۵۵ درصد و در شاخص‌های امنیتی، فرهنگی و عمرانی ۷۳ درصد است.

مدیرکل دفتر برنامه ریزی، بودجه و تحول اداری استانداری خراسان رضوی گفت: موضوع جانشین پروری مورد تاکید این دفتر است و حضور کارشناسان دفاتر در جلسات استانی می‌تواند در کسب تجربه نیروی اسانی موثر باشد.

شکوه میرشاهی افزود: این دفتر آماده برگزاری دوره‌هایی به صورت حضوری و مجازی برای کارکنان است و از ابتدای امسال تاکنون ۳۰ هزار و ۵۰۰ ساعت آموزش در حوزه‌های مختلف را داشتیم.

وی ادامه داد: حدف موازی کاری، الکترونیکی شدن خدمات و کوچک سازی ساختار‌های اداری نیز در دستور کار قرار دارد و سایر دفاتر می‌توانند پیشنهاد‌های خود را به ما ارائه کنند.

مدیرکل دفتر هماهنگی امور اقتصادی استانداری خراسان رضوی گفت: تورم سالانه، ماهانه و نقطه به نقطه استان به ترتیب ۳۴/۸، ۳/۴ و ۳۸ درصد است و خراسان رضوی در رتبه ۱۸ از لحاظ تورم سالانه در کشور قرار دارد.

رمضانی افزود: قیمت میوه، نان، لبنیات، مسکن، حمل‌و‌نقل و لوازم خانگی از جمله عوامل در افزایش تورم استان است.

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.