صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

افغانستان

عکس

کودک

صفحات داخلی

تأکید فرماندار مشهد بر ایمن‌سازی ساختمان‌های ناایمن

  • کد خبر: ۳۴۵۳۶۲
  • ۲۵ تير ۱۴۰۴ - ۰۹:۳۹
فرماندار مشهد گفت: ۱۷۰ مجتمع تجاری و مسکونی بر اساس اعلام آتش‌نشانی و سامانه جامع مدیریت و توسعه استان‌های کشور (منتاک) ناایمن اعلام شده است که اداره کل راه و شهرسازی خراسان رضوی باید با الزام مالکان موضوع ایمن‌سازی این مجتمع‌ها را پیگیری کند.

به گزارش شهرآرانیوز، سید حسن حسینی با اعلام این خبر، اظهار کرد: مالکان مجتمع‌های ناایمن موظف هستند برای ایمن سازی این ساختمان‌ها بر اساس دستور العمل‌های آتش نشانی در مشهد اقدام کنند.

وی بیان کرد: در آتش سوزی بامداد دیروز (۲۴ تیرماه) مجتمع قائم(عج) واقع در میدان ۱۷شهریور مشهد، طبق برآورد‌های اولیه نزدیک به ۱۷۰ مغازه و هر واحد به طور متوسط ۵۰ میلیارد ریال خسارت دید.

فرماندار مشهد ادامه داد: بر اساس اعلام آتش نشانی چند روز قبل از حادثه، این نهاد اخطاریه ناایمن بودن مجتمع قائم را ارائه داده بود که متاسفانه در این آتش سوزی همه پاساژ از بین رفت و قطعا خسارت سنگینی وارد شد.

وی خسارت آتش سوزی در مجتمع‌های ناایمن را قطعا بیشتر از هزینه ایمن سازی دانست و افزود: به نفع مالکان ساختمان‌های ناایمن است که به سمت ایمنی سازی بروند، اگر حادثه‌ای رخ دهد ممکن است بیمه مطابق قراردادش خسارت را قبول کند، اما اگر ساختمان بیمه نباشد خسارت مستاجران از آتش سوزی باید توسط مالک مجتمع تجاری تامین شود.

حسینی گفت: در حال حاضر در سامانه جامع مدیریت و نظارت بر توسعه استان‌های کشور (منتاک) فهرست ۱۷۰ مجتمع تجاری و مسکونی ناایمن مشهد ثبت شده و راه و شهرسازی بر این اساس، باید نسبت به ایمن‌سازی آن‌ها پیگیری‌های لازم را انجام دهد.

 

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.