صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

افغانستان

عکس

کودک

صفحات داخلی

آغاز اکران آنلاین فیلم «میرو» در «هنروتجربه»

  • کد خبر: ۳۴۵۳۹۸
  • ۲۵ تير ۱۴۰۴ - ۱۱:۰۱
اکران آنلاین فیلم سینمایی «میرو» در گروه سینمایی «هنروتجربه» آغاز شد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ فیلم سینمایی «میرو» به کارگردانی حسین ریگی و تهیه کنندگی سعید الهی فروردین امسال در سینما‌های منتخب گروه سینمایی «هنروتجربه» اکران شد و از روز چهارشنبه ۲۵ تیر نیز به مدت یک ماه در پلتفرم هاشور اکران آنلاین می‌شود.

این فیلم درباره زندگی پر فراز و نشیب پسری بلوچ به نام «میرو» است که درگیر اتفاقات عجیب و غریبی برای رسیدن به یک هدف بزرگ می‌شود.

فیلم «میرو» نخستین‌بار در بخش مسابقه چهل و دومین جشنواره فیلم فجر روی پرده رفت. این فیلم پس از فیلم‌هایی، چون «لیپار» و «هوک» سومین تجربه سینمایی حسین ریگی محسوب می‌شود که باز هم داستان آن در منطقه سیستان و بلوچستان روایت می‌شود.

در این فیلم بازیگرانی، چون سودابه بیضایی، امیررضا دلاوری، حمید ابراهیمی، مهدی دین محمدپور، آرزو تاج‌نیا، ابوالفضل همراه، ایوب افشار، احمدرضا غلامی، محمد بصیرپور، عبدالمجید بلوچ شارکی، فاطمه شهرکی، عباس ناروئی، مصطفی پرکان، محسن آراهیش و دیانا حوت به ایفای نقش پرداخته‌اند.

علاقه‌مندان می‌توانند این فیلم را در صفحه «هنروتجربه» در پلتفرم هاشور تماشا کنند.

دیگر عوامل این فیلم عبارتند از نویسنده: پیمان شیرخانی، مشاور فیلمنامه: عباس باکیده، تدوینگر: مهدی سعدی، مدیر فیلمبرداری: سیدمحمدرضا سجادیان، صدابردار: سید وحید رضویان، آهنگساز: مسعود سخاوت دوست، طراح صحنه و لباس: مهدی سعیدی، طراح چهره پردازی: مرتضی کهزادی.

منبع: مهر

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.