صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

افغانستان

عکس

کودک

صفحات داخلی

رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران با خانواده سردار شهید حسین سلامی دیدار کرد

  • کد خبر: ۳۴۵۴۵۲
  • ۲۵ تير ۱۴۰۴ - ۱۲:۴۹
رییس بنیاد شهید و امور ایثارگران در ادامه دیدارهایی که با خانواده شهدای جنگ تحمیلی ۱۲ روزه رژیم صهیونیستی داشت، با خانواده «سردار شهید حسین سلامی» دیدار و گفت‌وگو کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، سعید اوحدی، معاون رییس‌جمهور و رییس بنیاد شهید و امور ایثارگران در دیدار با خانواده «سردار شهید حسین سلامی» گفت: خداوند متعال در قرآن کریم می‌فرماید: (وَلَا تَحۡسَبَنَّ ٱلَّذِینَ قُتِلُواْ فِی سَبِیلِ ٱللَّهِ أَمۡوَٰتَۢاۚ بَلۡ أَحۡیَآءٌ عِندَ رَبِّهِمۡ یُرۡزَقُونَ) به این معنی که هرگز مپندار کسانی که در راه خدا کشته شدند، مردگان‌اند، بلکه زنده‌هایی هستند که نزد پروردگارشان روزی می‌خورند.

وی در تفسیر این آیه اشاره کرد: لذا شهدا زنده هستند و حضور دارند، اما ما درگیر زندگی مادی خود هستیم و از درک این مسئله عاجزیم که شهدا در عالم معنا نظاره‌گر ما هستند.

 اوحدی با بیان اینکه سوال شده که خداوند در ازای اوج رضایت شهید، به او چه چیزی را اهدا کرده است، تصریح کرد: در ابتدا به شهید مقام شفاعت داده شده و شهید نیز قبل از همه شفیع خانواده خود خواهد بود و سپس به واسطه اینکه شهدا در مسیر حضرت سیدالشهدا (ع) گام برداشته و عاشق ایشان بودند، به آنها بشارت داده شده که به طور حتم ایشان را می‌بینند و با وجود اینکه شهید زنده است، مقام شفاعت نیز دارد و همچنین موفق به دیدار امام حسین (ع) می‌شود، دغدغه همه مردم را هم دارد.

در ادامه، دختر «سردار شهید حسین سلامی» نیز در این دیدار به بیان روایتی از حضور و عنایت پدر شهید خود پس از شهادت اشاره کرد.

در این دیدار عباسعلی رضایی، مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران تهران بزرگ و مهدی محمدی، مشاور و مدیرکل روابط عمومی و اطلاع رسانی و سرپرست اداره کل امور بین‌الملل بنیاد شهید نیز حضور داشتند.

منبع: ایسنا

 

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.