صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

افغانستان

عکس

کودک

صفحات داخلی

نیروهای زمینی اسرائیل در ۱۰ کیلومتری دمشق (۲۶ تیر ۱۴۰۴)

  • کد خبر: ۳۴۵۷۶۵
  • ۲۶ تير ۱۴۰۴ - ۱۶:۵۴
منابع محلی گزارش دادند که مجموعه‌ای از نیروهای زمینی رژیم صهیونیستی متشکل از ۱۵ خودروی نظامی و زرهی از جولان اشغالی حرکت کرده و وارده حومه جنوبی دمشق شده‌اند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ به نقل از المیادین، منابع محلی گزارش دادند که مجموعه‌ای از نیروهای زمینی رژیم صهیونیستی متشکل از ۱۵ خودروی نظامی و زرهی از جولان اشغالی حرکت کرده و وارده حومه جنوبی دمشق شده‌اند. این منابع می‌گویند که نیروهای رژیم اسرائیل اکنون وارد منطقه «قطنا» در حومه جنوبی دمشق شده و در ۱۰ کیلومتری پایتخت قرار دارند.

نیروی هوایی ارتش رژیم صهیونیستی در چند روز اخیر حملات شدیدی به سوریه انجام داده که به ادعای طرف اسرائیلی این حملات برای محافظت از دروزی‌های سوریه بوده‌اند. منطقه جنوبی و پایتخت سوریه نیز مورد حمله قرار گرفت و نهادهای دولتی از جمله مجموعه وزارت دفاع و کاخ ریاست جمهوری در دمشق هدف قرار گرفتند. گفته می شود که این حملات کشته و زخمی های زیادی داشته است.

منبع: ایرنا

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.