به گزارش شهرآرانیوز؛ آژانس امدادرسانی و کاریابی سازمان ملل برای آوارگان فلسطینی (آنروا) اعلام کرد: ما هر روز پیامهای کمکخواهی متعددی را از همکاران خود در آنروا که از گرسنگی شدید رنج میبرند، دریافت میکنیم.
بر اساس گزارش خبرگزاری فلسطینی «معا»، آنروا ادامه داد: محاصره باید برداشته شود و کمکهای بشردوستانه بایستی به طور ایمن و گسترده به نوار غزه تحویل داده شود.
در همین رابطه، فیلیپ لازارینی، کمیسر کل آژانس امدادرسانی و کاریابی سازمان ملل برای آوارگان فلسطینی (آنروا) تأکید کرد که بیعملی در قبال محاصره غزه توسط رژیم صهیونیستی، همدستی در سیاست گرسنگیدادن به فلسطینیان است.
رژیم صهیونیستی به طور عمدی غیرنظامیان، از جمله حدود یک میلیون کودک، را در غزه گرسنگی میدهد.وزارت بهداشت غزه پیش از این اعلام کرده بود که سیاست گرسنگیدادن رژیم صهیونیستی در غزه به شهادت بیش از ۸۶ فلسطینی، از جمله ۷۶ کودک، به دلیل سوءتغذیه منجر شده است.
این وزارتخانه همچنین از ثبت ۱۸ مورد مرگ ناشی از قحطی در ۲۴ ساعت گذشته خبر داد.لازارینی افزود: «هر روز پیامهای ناامیدکنندهای از همکاران گرسنهمان در آنروا دریافت میکنیم. چگونه میتوان به چنین پیامهای سراسر بدبختی پاسخ داد؟ ما از شنیدن این پیامها احساس شرم و درماندگی میکنیم. همه اینها ساخته دست بشریت است که در سایه مصونیت کامل رژیم صهیونیستی از مجازات رخ میدهد.
کمیسرکل آنروا افزود: غذا تنها چند کیلومتر آن طرفتر در دسترس است. تنها خود آنروا ذخایر کافی در خارج از غزه برای تأمین نیازهای کل جمعیت برای سه ماه آینده دارد، اما از دوم مارس به ما اجازه داده نشده است که هیچ کمکی وارد کنیم.
لازارینی بر لزوم وجود اراده سیاسی برای وادار کردن رژیم صهیونیستی به اجازه ورود کمکها به غزه تأکید کرد و گفت: «بیتفاوتی، همدستی است و باعث میشود انسانیت خود را از دست بدهیم.»غزه از ماهها پیش با بحران شدید انسانی مواجه است و مردم این منطقه، به ویژه کودکان و زنان، در شرایط بسیار سختی زندگی میکنند. کمبود شدید غذا، آب و دارو، جان بسیاری از مردم را به خطر انداخته است.
آنروا بار دیگر بر لزوم پایان دادن به محاصره غزه و تأمین دسترسی به کمکهای بشردوستانه تأکید کرد و از جامعه بینالمللی خواست تا برای توقف جنایات رژیم صهیونیستی و تأمین نیازهای اساسی مردم غزه اقدامات فوری انجام دهد.
دفتر رسانهای دولتی غزه پیشتر اعلام کرده بود که تعداد کودکانی که به دلیل سوءتغذیه از آغاز جنگ تاکنون به شهادت رسیدهاند، افزایش یافته است.غزه از ماهها پیش با بحران شدید انسانی مواجه است و مردم این منطقه، به ویژه کودکان و زنان، در شرایط بسیار سختی زندگی میکنند. کمبود شدید غذا، آب و دارو، جان بسیاری از مردم را به خطر انداخته است.
از هفتم اکتبر ۲۰۲۳، رژیم صهیونیستی با حمایت آمریکا، جنگ کشتار جمعی در غزه را آغاز کرده است که شامل قتل، گرسنگی، تخریب و آوارگی اجباری میشود. این رژیم همه فراخوانهای بینالمللی و دستورات دیوان بینالمللی دادگستری برای توقف این جنایات را نادیده گرفته است.
رژیم یاغی از زمان فروپاشی آتشبس شکننده در ماه مارس، جنگ خود علیه غزه را از سر گرفته است. نیروهای ارتش به بسیاری از مناطق نوار غزه، به ویژه در جنوب، پیشروی کردهاند و خواستار تخلیه مناطق وسیعی در شمال شدهاند.
ارتش اشغالگر تهدید کرده است که در غزه میماند و از مناطق جدیدی که از مارس تصرف کرده و محاصرهای خفقانآور بر کمکهای غذایی و پزشکی اعمال کرده است، عقبنشینی نمیکند.نهادهای داخلی و بینالمللی و کمیتههای حقوق بشر سازمان ملل متحد از جامعه بینالمللی خواستهاند تا برای توقف جنگ کشتار جمعی در غزه رژیم صهیونیستی را تحت فشار قرار دهند.
بر اساس آخرین آمار منتشر شده، جنگ غزه تاکنون به شهادت و زخمی شدن بیش از ۱۹۹ هزار فلسطینی، اکثراً کودکان و زنان و مفقود شدن بیش از ۹ هزار نفر منجر شده است. همچنین، صدها هزار نفر آواره شدهاند و قحطی و گرسنگی جان بسیاری را گرفته است.
منبع: ایسنا