صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

افغانستان

عکس

کودک

صفحات داخلی

حرم مطهر امام رضا(ع) در سوگ امام سجاد(ع)

  • کد خبر: ۳۴۶۵۳۲
  • ۳۰ تير ۱۴۰۴ - ۱۳:۰۴
حرم مطهر رضوی با برگزاری مراسم سوگواری و عزاداری به سوگ امام سجاد(ع) نشست.

به گزارش شهرآرانیوز، هم زمان با شب بیست و پنجم ماه محرم الحرام که مصادف با شب شهادت پیام‌رسان نهضت خونین عاشورا حضرت امام سجاد (ع) است، حرم مطهر رضوی شاهد برگزاری مراسم سوگواری و عزاداری در غم شهادت این امام مظلوم، بود.

ویژه‌برنامه شب شهادت امام سجاد (ع) بعد از اقامه نماز جماعت مغرب و عشا، در رواق امام خمینی (ره) با قرائت زیارت امین‌الله و مرثیه‌سرایی و ذکر مصیبت و نوحه‌سرایی با نوای ابراهیم احمدی، از مرثیه‌سرایان بااخلاص اهل‌بیت (ع)، برگزار شد شد.

حجت‌الاسلام رحیم شرفی، در این مراسم با اشاره به شخصیت والای حضرت امام سجاد (ع) راز موفقیت آن حضرت در رساندن پیام عاشورائیان و زنده نگه‌داشتن این قیام را، توکل ایشان به خدا معرفی و بیان کرد: حضرت امام سجاد (ع) به خدا توکل داشت از هیچ‌کسی جز خدا نمی‌ترسید و همین امر موجب پیروزی آن حضرت بر دشمن، شد.

وی، تصریح کرد: کسی که به خدا توکل داشته باشد، زمام همه امور را در دست او می‌داند و خدا هم در هنگام مشکلات، در‌ها را به روی او باز می‌کند و از جایی که گمان نمی‌کند، به او یاری می‌رساند.

سخنران حرم مطهر رضوی، افزود: انسان برای رسیدن به اوج کمال نیاز به دو بال دارد یکی تقوا و دیگری توکل، کسی که به این دو صفت آراسته باشد، قوی‌ترین مردم خواهد شد و هیچ قدرتی نمی‌تواند او را، شکست دهد.

وی، اظهار کرد: کسی که به خدا توکل داشته باشد، شیطان نمی‌تواند به او مسلط شود، البته توکل به معنای انفعال و فعالیت‌کردن نیست؛ بلکه انسان مؤمن با توکل به خدا در راه کسب روزی حلال تلاش می‌کند و خدا هم در‌های رزق‌وروزی را، به روزی او، باز می‌کند.

این کارشناس مذهبی، خاطرنشان کرد: بعد از واقعه عاشورا با این که امام سجاد (ع) در بند اسارت دشمن بود، به‌خاطر توکل بالایی که به خدا داشت شجاعانه اقدام به افشاگری علیه بنی‌امیه کرد و همین اقدام ایشان، باعث ویران شدن کاخ یزید و یزیدیان و رسوایی آنها، شد.

گفتنی است؛ مرثیه‌سرایی و ذکر مصیبت با نوای عباس واعظی از دیگر برنامه‌های شب شهادت امام سجاد (ع)، در حرم مطهر رضوی بود.

منبع: آستان نیوز

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.