صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

افغانستان

عکس

کودک

صفحات داخلی

اشتغال چه تأثیری بر مسئولیت‌پذیری نسل زِد دارد؟ | نقش طلایی حضور اجتماعی مؤثر بر روحیه نوجوانان

  • کد خبر: ۳۴۶۸۳۷
  • ۰۱ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۳:۴۳
فعالیت در محیط‌های کاری، مهارت‌های فراوانی را در نوجوانان تقویت می‌کند که از جمله آنها می‌توان به مدیریت زمان، کسب مهارت همکاری تیمی و ارتباط متعادل و مؤثر با دیگران اشاره کرد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ هر نسلی که می‌گذرد و هر سال که سپری می‌شود، نسل جوانی که قدم در جامعه می‌گذارد، برای اطرافیانش سرشار از شگفتی است، اما نه همیشه از آن شگفتی‌های تحسین‌برانگیز و جذابی که معمولا از دنیای آیندگان تصور می‌کنیم؛ بلکه گاهی با ویژگی‌هایی در نسل جدید مواجه می‌شویم که ما به تفکری عمیق وامی‌دارد و باعث می‌شود گمان کنیم چقدر خوب که با برخی سختگیری‌ها بزرگ شدیم! چقدر خوب که پدر مجبورمان می‌کرد از مغازه خرید کنیم و مادر به ارتباط گرفتن با دیگران ملزوممان می‌کرد.

با پیشرفت تکنولوژی و ورود بی‌رویه آن به دنیای نسل جدید، فاصله میان آنها و نسل‌های قبل و حتی ارتباط با دنیای اطراف مختل شد؛ خرید‌های اینترنتی جلوی رفتن به مغازه‌ها و ارتباط نزدیک با فروشندگان و دیگر خریداران را گرفت و نرم‌افزار‌های مختلف در فضای مجازی، دیوار محکمی میان اعضای خانواده کشید؛ به طوری که حتی بخشی از نسل جدید ما نمی‌داند در دنیای حقیق چطور باید برخورد مناسبی داشت.

در این شرایط، برخی از خانواده‌ها راهکار را در اشتغال نوجوان می‌بینند و معتقدند اگر فرزندشان وارد دنیای حرفه‌ای شود، می‌تواند به درستی از غار تنهایی که بدون تعریف هیچ مسئولیتی برای خود تعریف کرده‌اند، خارج شوند. اما آیا این تصمیم می‌تواند راه‌حل مناسبی برای نوجوان باشد؟ در ادامه این متن، تحلیلی درمورد اشتغال افراد در سن نوجوانی ارائه شده است.

معجزه اشتغال در زندگی نوجوانان

اولین مزیتی که کار کردن در سن نوجوانی، می‌تواند فرد را به ادامه این مسیر و روند اجتماعی شدنش یاری کند، کسب درآمد است. زمانی که نوجوان مزد کاری مفید و مشخص را دریافت می‌کند، سطح اعتماد به نفسش ارتقا می‌یابد و اصولی همچون مدیریت مالی را گام به گام می‌آموزد. علاوه بر آن، احساس استقلال و قدرتی که به دست می‌آورد، وابستگی او به اطرافیان را کاهش داده و از او یک شخصیت مستقل خواهد ساخت.

فعالیت در محیط‌های کاری، مهارت‌های دیگری را نیز در نوجوان تقویت می‌کند که از جمله آنها می‌توان به مدیریت زمان، کسب مهارت کار تیمی و ارتباط متعادل با دیگران اشاره کرد. نوجوانان در حال تجربه سنی هستند که کوچک‌ترین رفتار و ارتباطی می‌تواند در آینده و شخصیتشان مؤثر واقع شود. زمانی که نوجوانان در فضای کار و محیط اجتماعی قرار می‌گیرند، به واسطه اتفاقات مختلف و تجربیاتی که به دست می‌آورند، حس مسئولیت‌پذیری‌شان ارتقا می‌یابد.

منبع: MDWeb

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.