صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

افغانستان

عکس

کودک

صفحات داخلی

با شکایت صدا و سیما، دادگاه بدوی به توقف فعالیت آپارات‌اسپرت رأی داده است (۳۱ تیر ۱۴۰۴)

  • کد خبر: ۳۴۶۸۶۴
  • ۳۱ تير ۱۴۰۴ - ۱۶:۳۲
به گفته مدیرعامل هلدینگ صباایده دادگاه بدوی حکم به توقف فعالیت آپارات‌اسپرت داده است.

به گزارش شهرآرانیوز؛ محمدجواد شکوری مقدم، هم‌بنیان‌گذار و مدیرعامل هلدینگ صباایده به عنوان مالک آپارات، در توییتی نوشت: «اکنون حکم دادگاه بدوی در خصوص توقف فعالیت آپارات‌اسپرت با بیش از ۲.۵ میلیون تماشاچی ماهیانه و مجوز کامل فعالیت از وزارت ارشاد به دستم رسید!»

او افزود: «صدا و سیما پرمخاطب (!) و پرکینه حتی نگذاشت یک ماه از جنگ و احوال جنگ بگذرد و بعد روی پلتفرم‌های داخلی تیغ بکشد. حمایت صدا و سیما پیش‌کش آقای قالیباف.»

شکوری مقدم این پست را در شبکه اجتماعی ایکس در واکنش به سخنان امروز رئیس مجلس منتشر کرده که گفته بود صدا و سیما باید تبلیغات سکو‌های داخلی را رایگان پخش کند.

مدیرعامل صباایده در این توییت تصویری از حکم علیه این پلتفرم را نیز منشر کرده که گویا در دادگستری استان قم صادر شده است.

البته این حکم که روز ۲۹ تیر ۱۴۰۴ صادر شده، بدوی و ظرف ۲۰ روز از زمان ابلاغ قابل تجدیدنظر خواهی است؛ بنابراین فعالیت آپارات‌اسپرت هنوز متوقف نشده است.

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.