صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

افغانستان

عکس

کودک

صفحات داخلی

فرانسه مدعی شد گزینه‌ای برای اعمال فشار بر صهیونیست‌ها دارد!

  • کد خبر: ۳۴۶۹۳۳
  • ۳۱ تير ۱۴۰۴ - ۲۲:۴۵
سخنگوی وزارت خارجه فرانسه بدون محکوم کردن جنایت‌های رژیم صهیونیستی در غزه و صرفا با اتخاذ موضعی لفظی، مدعی در اختیار داشتن گزینه‌ای برای اعمال فشار بر صهیونیست‌ها شد!

به گزارش شهرآرانیوز، سخنگوی وزارت امور خارجه فرانسه در سخنانی اعلام کرد: ما خواستار ارسال کمک‌های بشردوستانه به غزه هستیم. نهاد‌های سازمان ملل باید کار خود را در توزیع کمک‌های بشردوستانه در غزه ازسر بگیرند.

پاریس بدون محکوم کردن آشکار جنایت‌های رژیم صهیونیستی با اتخاذ موضعی صرفاً لفظی افزود: سیستم فعلی توزیع کمک‌های بشردوستانه در غزه باید تغییر کند. بازنگری در توافق‌نامه‌های تجاری با اسرائیل یکی از گزینه‌های موجود برای اعمال فشار بر آن است.

این مواضع در حالی اتخاذ می‌شود که پیش از این بار‌ها نقش کشور‌های اروپایی در حمایت عملی از صهیونیست‌ها در جنگ غزه فاش شده است.

در همین رابطه روزنامه انگلیسی گاردین اعلام کرد که شرکت موشکی اروپایی MBDA قطعات بمبی را به تل آویو می‌فروشد که در حملاتی که منجر به کشته شدن حداقل ۱۰۰ کودک در نوار غزه شد، استفاده شده است.

این روزنامه خاطر نشان کرده بود که موشک‌های این شرکت در ۲۴ حادثه تأیید شده بین ژانویه تا مه ۲۰۲۴ مورد استفاده قرار گرفته و ۵۰۰ نفر را در غزه کشت.

منبع:مهر

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.