به گزارش شهرآرانیوز؛ حامد فیض الهی در این بازه گفت: در حال حاضر شهر مشهد دارای ۷۲۱ بوستان شهری است که در ۳۸۴ بوستان، زمین بازی کودکان احداث شده است، به عبارتی ۵۳ درصد از بوستانها دارای فضای بازی کودکان هستند. این زمینها مجموعاً بیش از ۱۷ هکتار را به خود اختصاص دادهاند.
فیض الهی اظهار کرد: با توجه به استقبال چشمگیر از زمینهای بازی موجود در سطح بوستانها و به تبع آن نیاز مستمر به اعتبار سالانه برای به روزرسانی زمینهای بازی، از مجموع زمینهای موجود، ۳۰۳ زمین تاکنون بازپیرایی و نوسازی شده و ۸۱ زمین بازی نیازمند به روز رسانی مجدد است، براساس بازدیدها و نیازسنجی انجام شده این زمینها نیاز به تعویض حدود ۱۷ هزار مترمربع کفپوش ایمن و تهیه ۳۶ مجموعه بازی جدید برای جایگزینی تجهیزات پلی اتیلن قدیمی و آسیبدیده دارند.
وی خاطرنشان کرد: با وجود اختصاص تنها حدود ۳ درصد از اعتبارات بازپیرایی فضای سبز سال ۱۴۰۳ و حدود ۲ درصد اعتبارات ۱۴۰۴ به زمین بازی کودکان، در سال گذشته ۶۱ زمین بازی ایمنسازی و بازپیرایی مجدد شدند و در سال ۱۴۰۴ نیز ۵۱ بوستان در اولویت اقدامات قرار دارند که تمرکز اصلی بر مناطق حاشیه شهر است.
مدیرکل بهبود محیط زیست شهری شهرداری مشهد اضافه کرد: عدم تولید قطعات قدیمی و وقوع سرقت و تخریبهای دورهای از جمله مسائلی هستند که ضرورت بازبینی در سیاستهای تامین تجهیزات زمینهای بازی را دوچندان کردهاند.
با توجه به رابطه طولانی مشهد و هرات در طول تاریخ و نزدیکی این دو شهر مهم ایران و افغانستان قطعا هیچ شهری مثل مشهد نمیتواند برای هرات باستان کاری کند. مدیریت شهری هرات هم نمیتواند از تجربیات هیچ شهری همچون مشهد برای همکاری و ایجاد زیرساختهای شهری سود ببرد. همه اینها در گرو همکاری شفاف و مستمر هردو طرف برای رسیدن به اهداف تعیین شده است. اهدافی که اگر محقق شود، هرات و مشهد میتوانند شانه به شانه هم در جهت خدمت رسانی بهتر به شهروندانشان گام بردارند.