صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

افغانستان

عکس

کودک

صفحات داخلی

سند برنامه جامع ترویج و ارتقای سواد فضای مجازی تصویب شد

  • کد خبر: ۳۴۷۹۶۳
  • ۰۶ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۱:۳۲
«سند برنامه جامع ترویج و ارتقای سواد فضای مجازی» در کمیسیون عالی ارتقای تولید محتوای فضای مجازی کشور و با حضور نمایندگان دستگاه‌های مختلف تصویب شد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ «سند برنامه جامع ترویج و ارتقای سواد فضای مجازی» در یکصد و شصت و دومین جلسه کمیسیون عالی ارتقای تولید محتوای فضای مجازی به ریاست دکتر سید محمدامین آقامیری دبیر شورای عالی و رئیس مرکز ملی فضای مجازی و با حضور حجت‌الاسلام تجریشی معاون امور فرهنگی اجتماعی و امور محتوایی مرکز ملی فضای مجازی و مدیران ارشد و نمایندگان تام الاختیار دستگاه‌های متولی و همکار، به تصویب رسید.

در این نشست، حجت‌الاسلام تجریشی دبیر کمیسیون عالی ارتقای تولیدمحتوای فضای مجازی کشور، با شرح مفاد سند برنامه جامع به تأکید بر بهره‌گیری از نگاه نوین و تلفیق تجربه و دانش جمعی دستگاه‌ها پرداخت و تصویب این سند را زیربنای تحول آینده فضای مجازی کشور دانست.

این سند با اهدافی چون، ایجاد نهضت ملی سواد فضای مجازی با هدف عمومی‌سازی و ارتقای سطح دانشی، بینشی و مهارتی فضای مجازی برای آحاد جامعه، بسترسازی و حمایت مؤثر از فعالان و مجموعه‌های تأثیرگذار در حوزه سواد فضای مجازی (اعم از نهادها، سکوها، تشکل‌ها و بخش خصوصی)، یکپارچه‌سازی و تمرکز در سیاست‌گذاری و راهبری ملی با تأکید بر مشارکت و همکاری هماهنگ چند دستگاهی و با چشم‌انداز ایجاد و تقویت بوم سواد فضای مجازی به‌عنوان زیربنایی برای توسعه مسئولانه کشور در حوزه ارتباطات نوین تهیه و تصویب شده است.

در این سند که به همت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و بر اساس وظایف محوله سند راهبردی جمهوری اسلامی در فضای مجازی تدوین شده، این وزارتخانه به‌عنوان تسهیلگر و هماهنگ‌کننده ملی و مسئول دبیرخانه اجرایی آن، با مشارکت فعال همه نهاد‌های مرتبط و مسئول و با نظارت و پشتیبانی مرکز ملی فضای مجازی، تحقق اهداف و برنامه‌های سند را پیگیری خواهد کرد.

این برنامه جامع تلاش می‌کند تا نگرشی جدید، چندجانبه و متکی بر هماهنگی نهادی را جایگزین نگاه منفرد کرده و ضمن تمرکز بر ارتقای ایمنی و آگاهی جامعه، بوم سواد فضای مجازی کشور را بر پایه شایستگی‌های جامع، مسئولیت‌پذیری و انعطاف‌پذیری در برابر تهدیدات و فرصت‌های آینده تقویت کند.

از دیگر ویژگی‌های سند، تمرکز بر تولید محتوا و آموزش مستمر برای گروه‌های مختلف جامعه، توجه به گروه‌های آسیب‌پذیر، نظام اعتبارسنجی و ارزشیابی و ایجاد زیرساخت‌های هوشمند آموزشی و ترویجی است.

منبع: تسنیم

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.