صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

افغانستان

عکس

کودک

صفحات داخلی

سقوط ارزش معاملات خُرد بازار سهام | کار بورس سخت شد (۷ مرداد ۱۴۰۴)

  • کد خبر: ۳۴۸۳۰۴
  • ۰۷ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۳:۰۴
بورس برای پنجمین روز متوالی در حالی نزدیک به ۳۵ هزار واحد ریزش کرد که فقط ۵ درصد نماد‌ها رنگ سبز را به خود دیدند.

به گزارش شهرآرانیوز، شاخص کل بورس در پایان وقت معاملات امروز با ریزش ۱.۲۶ درصد در ارتفاع ۲ میلیون و ۷۳۳ هزار واحد قرار گرفت. فارس، فملی، فولاد، وپاسار، شپنا، شستا و پارسان بیشترین اثر منفی را بر عملکرد امروز این شاخص داشتند.

شاخص هم‌وزن نیز ۰.۸۲ درصد و شاخص فرابورس ۰.۹۴ درصد از ارتفاع روز گذشته خود را از دست دادند.

آن‌طورکه کارشناسان می‌گویند، بورس برای داشتن شرایطی مطلوب به ارزش معاملاتی بیش از ۱۰ همت نیاز دارد؛ اما امروز این عدد به کانال ۲ همت سقوط کرد و به ۲ هزار و ۲۲۸ میلیارد تومان رسید. عددی که بورس تجربه آن را در ریزش‌های سنگین گذشته داشته است.

میزان حجم معاملات خرد نیز امروز به ۶.۳ میلیارد برگه سهم سقوط کرد. این عدد نیز بیانگر عمیق‌شدن رکود در بازار است.

در روز جاری حقیقی‌ها در ادامه جریان خروج پول خود از بازار، ۷۵۰ میلیارد تومان از پول‌هایشان را از بازار خارج کردند.

ازدست‌رفتن حمایت ۲.۸ میلیون واحدی شاخص کل و عدم اعتماد سرمایه‌گذاران نسبت به متغیر‌های اثرگذار بر بازار باعث شد تا بخش عمده‌ای از گروه‌های فعال بورسی با خروج گسترده پول از سوی حقیقی‌ها مواجه شوند.

پس از انتشار گزارش‌های بهار شرکت‌ها و هم‌زمان با خرید‌های حمایتی، تمایل به خرید سهام بنیادی گزارش‌محور افزایش پیدا کرده بود و برخی صنایع ازجمله سیمان، نیروگاه و دارویی صف خرید داشتند. حتی برخی از نماد‌های پالایشی نیز حجم تقاضای بالایی داشت، اما با افزایش فشار فروش مجدد در بازار و ناامیدی از شکل‌گیری روند برگشتی همه‌جانبه، امروز شاهد فروش در همه نماد‌ها بودیم و بیشتر صنایع صف فروش داشتند.

بانکی‌ها، سرمایه‌گذاری‌ها و سیمانی‌ها سه گروهی بودند که امروز بیشترین میزان خروج پول حقیقی را به خود دیدند.

بعد از گذر از دوران حمایت و خروج سنگین پول از بورس، حالا شاهد یک روند منفی فرسایشی هستیم که سهام‌داران را زیرفشار قرار داده است.

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.