صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

افغانستان

عکس

کودک

صفحات داخلی

مشهدالرضا(ع)، سیاه‌پوش شهدای اقتدار | آیین بزرگداشت اربعین ۲۹ شهید اقتدار خراسان رضوی برگزار شد + فیلم

  • کد خبر: ۳۴۸۵۳۸
  • ۰۸ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۱:۱۰
آیین بزرگداشت اربعین ۲۹ شهید اقتدار خراسان رضوی در جنگ ۱۲ روزه با رژیم صهیونیستی، صبح امروز با حضور جمعی از مسئولان استانی، مدیران شهری، اعضای شورای اسلامی شهر و فرماندهان نیرو‌های مسلح استان در مسجد و حسینیه علی‌اکبری‌های نوغان برگزار شد.

به گزارش شهرآرانیوز، آیین بزرگداشت اربعین ۲۹ شهید اقتدار خراسان رضوی در جنگ ۱۲ روزه با رژیم صهیونیستی، صبح امروز (چهارشنبه ۸ مرداد ۱۴۰۴) با حضور آیت‌الله سیداحمد علم‌الهدی نماینده ولی‌فقیه در خراسان رضوی، حجت‌الاسلام‌والمسلمین احمد مروی تولیت آستان قدس رضوی، حجت‌الاسلام‌والمسلمین علی‌عسکری معاون فرهنگی، اجتماعی و زیارت استاندار خراسان رضوی، صدیقه خدیوی مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان، سردار حسینعلی یوسفعلی‌زاده مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس خراسان رضوی و جمعی از مسئولان استانی، مدیران شهری، اعضای شورای اسلامی شهر مشهد و فرماندهان نیرو‌های مسلح منطقه و استان در مسجد و حسینیه علی‌اکبری‌های نوغان برگزار شد.

۸ بانو و کودک خردسال شهید در شمار شهدای خراسان رضوی

پس از روایتگری شماری از همسران، پدران و مادران شهدای اقتدار خراسان رضوی، مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران خراسان رضوی در سخنانی تصریح کرد: در حمله رژیم منحوس صهیونیستی به ایران اسلامی که مصداق عینی تجاوز و نقض حقوق انسانی و اخلاقی بود، ۲۹ نفر از خراسان رضوی به شهادت رسیدند که ۴ بانوی شهیده و ۴ دانش‌آموز ازجمله این نام‌آوران جاویدنام هستند.

وی تأکید کرد: اداره کل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان از همان لحظه‌ای که این پیکر‌های مطهر شناسایی و به استان منتقل شدند، فرایند خدمات مرسوم و قانونی خود را آغاز کرد تا پس از احراز شهادت و تکمیل پرونده اعضای خانواده، خانواده معظم این شهدا نیز به خیل خانواده بزرگ ایثارگران خراسان رضوی ملحق و اضافه شوند.

خدیوی خاطرنشان کرد: اکنون پس از چهل روز به مراسم بزرگداشت اربعین شهدای اقتدار خراسان رضوی رسیده‌ایم. برنامه‌های متنوعی برای بزرگداشت این شهدا طراحی شده که ازجمله جمع‌آوری زندگی‌نامه، تصاویر و اسناد شهدا و انتشار آن در موقعیت‌های مختلف است. علاوه بر این، خانواده‌های شهدای اقتدار به‌صورت پیوسته میزبان حضور مسئولان استان و ابرازهمدردی‌هایی است که از بطن جامعه و مردم نشئت می‌گیرد.

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.