صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

افغانستان

عکس

کودک

صفحات داخلی

درخواست نمایندگان مجلس از رئیس‌جمهور برای اهدای «نشان مهر و شجاعت» به سحر امامی

  • کد خبر: ۳۴۸۵۵۰
  • ۰۸ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۲:۴۰
نمایندگان مجلس شورای اسلامی در نامه‌ای به رئیس‌جمهور، خواستار اعطای نشان‌های مهر و شجاعت به مجری شبکه خبر و ناظر پخش شدند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ احمد نادری، عضو هیئت رئیسه مجلس، در جلسه علنی امروز (چهارشنبه، ۸ مرداد ماه) مجلس شورای اسلامی، نامه نمایندگان خطاب به رئیس‌جمهور در ضرورت تقدیر از دو تن از کارمندان صدا و سیما را که شجاعانه در برابر حمله رژیم جعلی اسرائیل به ساختمان صداوسیما ایستادگی کردند، قرائت کرد. متن این نامه به شرح زیر است:

جناب آقای دکتر پزشکیان

رئیس محترم جمهوری اسلامی ایران

با اهدای سلام و تحیات

احتراماً پیرامون حمله رژیم جعلی اسرائیل به ساختمان صداوسیما که با هدف تضعیف روحیه مردم انجام گردید که با شجاعت و از خود گذشتگی سرکار خانم امامی مجری توانمند شبکه خبر و ایستادگی آقای هومن خلیلی ناظر پخش تا آخرین لحظه اجرای پخش زنده در استودیو حضور داشتند و از منافع ملی جمهوری اسلامی ایران در مقابل تجاوزات رژیم صهیونیستی دفاع نمودند و اهداف نامشروع آن را خنثی کردند، در راستای تحسین و قدردانی از آنها که نمادی از ایثار و فداکاری و شجاعت بوده و ضرورت ثبت آن در تاریخ رسانه وجود دارد، دستور فرمائید در اجرای ماده ۷ قانون وظایف و اختیارات ریاست جمهوری و آئین نامه اعطای نشان‌های دولتی مصوب ۳۰ آبان ۱۳۶۹ با اصلاحات و الحاقات بعدی، نسبت به اعطای نشان‌های مهر و شجاعت به نامبردگان اقدام گردد.

نمایندگان مجلس شورای اسلامی

منبع: مهر

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.