صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

افغانستان

عکس

کودک

صفحات داخلی

عضو شورای اسلامی شهر مشهد: باید از مشهد طوفان حمایتی بین‌المللی برای غزه راه بیفتد | در عصر حقوق بشر، صهیونیست‌ها جنایت قرون‌وسطایی انجام می‌دهند

  • کد خبر: ۳۴۸۵۸۹
  • ۰۸ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۲:۵۵
عضو شورای اسلامی شهر مشهد گفت: چرا شهر مشهد در جنایتی که رژیم صهیونیستی علیه غزه انجام داده، کمپین قوی ندارد؟ باید از مشهد طوفانی راه بیفتد که ملی و بین‌المللی شود.
اکرم مقدسی
خبرنگار اکرم مقدسی

به گزارش شهرآرانیوز، خلیل موحدی‌محصل، امروز ۸ مردادماه، در یکصدوپنجاه‌وششمین جلسه علنی شورای اسلامی شهر مشهد که در تالار شهر برگزار شد، اظهار کرد: اولین مصوبه کمیته قدس در این هفته انجام و برای چهار رویداد اصلی امضا گرفته شد که بعد از ماه صفر اولین رویداد آن برگزار می‌شود تا مشهد به سمت هاب دیپلماسی کشور‌های مقاومت حرکت کند.

موحدی‌محصل بیان کرد: اربعین، پیش‌رو است. ما سفر‌هایی داشته و در دو روز شش دیدار داشتیم. با استاندار نجف دیدار کردیم که بالاخره پرداخت برخی هزینه‌ها را پذیرفتند.

عضو شورای اسلامی شهر مشهد با بیان اینکه در این روز‌ها اتفاق بسیار نکبت‌باری در منطقه ما شکل گرفته است، عنوان کرد: صهیونیسم غاصب و پلید برای چندمین‌بار نسل‌کشی را اجرا کرده و با محاصره غذایی و دارویی دارد کودکان فلسطین و غزه را به دره مرگ نزدیک می‌کند. این اتفاق یکی از جنایات بزرگ و اتفاقات تاریک و سیاه قرون‌وسطایی است که توسط صیونیست‌های جانی، آن‌هم در عصری که بسیاری از مستکبران ادعای دفاع از حقوق بشر دارند، رخ داده است.

وی افزود: بخشی از واکنش دنیا طبیعی است، ملت‌ها بیدار شدند و دفاع می‌کنند؛ اما چرا شهر مشهد در چنین جنایتی کمپین قوی ندارد؟ باید از مشهد طوفانی راه بیفتد که ملی و بین‌المللی شود. بی‌توجهی ما مسئولان به تشکل‌ها باعث شده این بازوی قوی اجتماعی امروز کارایی خود را از دست بدهد.

موحدی‌محصل ادامه داد: اگر در مقابل این جنایت کمپینی شکل نمی‌گیرد، به خاطر این نیست که مردم غیرت خود را از دست داده‌اند، بلکه به دلیل حذف حلقه‌های واسط یا کم‌کردن قدرت آن‌هاست. باید تشکل‌ها را در موضوعات تخصصی شکل دهیم که به زودی طرحی را ارائه می‌کنم تا این جایگاه را محکم و استوار کنیم.

وی اضافه کرد: باید به جریان‌های مردمی اهمیت دهیم و زیرساخت‌های آن‌ها را فراهم کنیم. برای تشکل‌ها صندوق و جایگاه جدا باز و طراحی و به آن‌ها کمک کنیم تا بتوانند نقش خود را در عرصه‌های مختلف بازی کنند. این ننگ است که ۲ میلیارد انسان نتوانند از ۲ میلون انسان دیگر حراست کنند.

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.