صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

افغانستان

عکس

کودک

صفحات داخلی

قطار‌های اربعین در آستانه تکمیل ظرفیت | فروش بلیت به ۷۰ درصد رسید (۱۰ مرداد ۱۴۰۴)

  • کد خبر: ۳۴۸۸۹۸
  • ۱۰ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۶:۳۲
براساس اعلام شرکت راه‌آهن تا کنون ۷۰ درصد بلیت قطار‌های اربعین به فروش رسیده است.

به گزارش شهرآرانیوز، شرکت راه‌آهن جمهوری اسلامی ایران یادآور شد: پیش‌فروش بلیت قطار‌های مسافری اربعین از ساعت ۷:۳۰ سه‌شنبه ۲۴ تیر آغاز شده و پیش‌فروش بلیت همه محور‌ها از طریق سکوی اینترنتی www.raja.ir و سایر سکو‌های مجاز به انجام می‌رسد.

مطابق اعلام شرکت راه‌آهن، ظرفیت صندلی ایجاد شده قطار‌های اربعین ۱۴۰۴ نسبت به سال گذشته ۱۹ درصد افزایش یافته و شامل قطار‌های عادی و برنامه‌ریزی‌شده برای ایام اربعین است.

به گفته قائم‌مقام شرکت راه‌آهن، ۴۵۰ هزار نفر-صندلی برای این ایام پیش‌بینی شده است. همچنین برای این ایام راه‌اندازی قطار‌های فوق‌العاده به مقاصد خرمشهر، کرمانشاه و همدان در دستور کار قرار گرفت.

مطابق اعلام مسئولان شرکت راه‌آهن به‌منظور افزایش سرعت سیر قطار‌های مسیر خرمشهر - شلمچه به ۱۲۰ کیلومتر، تیرک‌های راه‌بند نصب و ماشین‌آلات اعزام شده‌اند تا ریل‌باس‌ها در ایام اربعین به صورت شبانه‌روزی با سرعت بالا به زائران خدمات ارائه دهند.

همچنین بین ایستگاه راه‌آهن اهواز تا خرمشهر قطار حومه‌ای پیش‌بینی شده و برای جابه‌جایی رایگان زائران بین ایستگاه خرمشهر و ایستگاه شلمچه و همچنین از ایستگاه‌های کرمانشاه و اندیمشک به تهران ناوگان ریلی در نظر گرفته شده است.

مطابق آخرین اطلاعات دریافتی از شرکت راه‌آهن جمهوری اسلامی ایران تا امروز ۷۰ درصد بلیت‌ها برای مسیر‌های در نظر گرفته شده به فروش رفته و زُوار می‌توانند با مراجعه به سکو‌های یاد شده و آژانس‌ها، شانس خود را برای تهیه بلیت امتحان کنند.

منبع: ایرنا

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.