به گزارش شهرآرانیوز؛ مجید طهوریان عسکری با علام این مطلب گفت: بوستان کرامت، واقع در شرقیترین نقطه مشهد، با وسعت ۷۳ هکتار، در آستانه بهرهبرداری کامل قرار دارد و محیطی ایدهآل برای فعالیتهای ورزشی شهروندان، بهویژه ساکنان شهرکهای رجایی و باهنر، فراهم آورده است.
وی افزود: خوشحالیم که امسال نیز لیگ استانی دوچرخهسواری در سه رده سنی جوانان، بزرگسالان و پیشکسوتان در این محیط بکر و مناسب برگزار شد. این بوستان فرصتی کمنظیر برای توسعه ورزش دوچرخهسواری در شرق مشهد بهشمار میآید.
طهوریان عسکری اظهار امیدواری کرد که این مجموعه در آیندهای نزدیک، همانند پارک ملت مشهد، به یکی از قطبهای اصلی تفریح و ورزش شهروندان تبدیل شود.
رئیس هیأت دوچرخهسواری استان خراسان رضوی خاطرنشان کرد: استقبال چشمگیر مردم حتی از بخشهای بهرهبرداریشده این بوستان در شبها، نشاندهنده نیاز جدی شهروندان به فضاهای اینچنینی است.