صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

افغانستان

عکس

کودک

صفحات داخلی

حریق یک انبار نفت روسیه در حمله پهپادی اوکراین

  • کد خبر: ۳۴۹۲۷۶
  • ۱۲ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۰:۱۴
اوکراین در حملاتی شبانه با پهپاد روسیه را هدف قرار دارد که در پی آن یک انبار نفت در «سوچی» آتش گرفت و پرواز از فرودگاه این شهر متوقف شد.

به گزارش شهرآرانیوز، «ونیامین کوندراتیف» از مقام‌های روس گفت که این حمله بامداد یکشنبه صورت گرفت که موجب آتش‌سوزی در یک انبار نفت در سوچی شد و بیش از ۱۲۰ آتشنشان تلاش برای خاموش کردن آتش را شروع کردند.

همچنین سازمان هواپیمایی «روساویاتسیا» روسیه اعلام کرد که پرواز‌های فرودگاه سوچی به دلایل امنیتی متوقف شدند.

از سوی دیگر، «الکساندر گوسف» فرماندار «ورونژ» گفت که این منطقه هدف حمله پهپادی اوکراین قرار گرفت و در پی آن یک زن مجروح شد.

به گفته وی، واحد‌های پدافند هوایی حدود ۱۵ پهپاد اوکراین را بر فراز منطقه ورونژ منهدم کردند، اما «تهدید حملات پهپادی به قوت خود باقی است.»

وزارت دفاع روسیه اعلام کرد که واحد‌های نظامی پیش از نیمه شب شنبه ۴۱ پهپاد اوکراین را بر فراز مناطق همرز با اوکراین و بر فراز آب‌های دریای سیاه منهدم کردند.

کی‌یف و مسکو حمله به اهداف غیرنظامی را رد کرده‌اند. اوکراین می‌گوید که هدف از حمله به خاک روسیه نابودی زیرساخت‌های موثر در جنگ روسیه و پاسخ به حملات روس‌هاست.

منبع: ایرنا

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.