صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

افغانستان

عکس

کودک

صفحات داخلی

نجات معجزه‌آسای مادر باردار توسط تیم مراقبت‌های ویژه بیمارستان قائم(عج) مشهد

  • کد خبر: ۳۴۹۵۰۶
  • ۱۳ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۰:۰۴
با تلاش بی‌وقفه، دقیق و هماهنگ تیم پزشکی و پرستاری بخش ICU۵ بیمارستان قائم (عج)، یک مادر باردار ۳۱ ساله که با عوارض شدید ناشی از مسمومیت بارداری و فشار خون بالا مواجه شده بود، پس از طی روند درمانی پیچیده و پرمخاطره، با حال عمومی مساعد از بیمارستان مرخص شد.

به گزارش شهرآرانیوز، دکتر شهرام امینی، فوق تخصص مراقبت‌های ویژه و رئیس بخش ICU۵ بیمارستان قائم (عج)، با اشاره به جزئیات روند درمان این بیمار اظهار کرد: «بیمار که به‌دلیل مسمومیت بارداری و افزایش فشار خون تحت عمل سزارین قرار گرفته بود، پس از بستری اولیه به‌دلیل اُفت فشار خون، افزایش ضربان قلب و کاهش سطح هوشیاری، به بخش مراقبت‌های ویژه ICU۵ منتقل شد.»

وی ادامه داد: «در ۲۴ ساعت نخست بستری در ICU، وضعیت بیمار به‌شدت وخیم شد و با علائم نارسایی کلیه، اُفت شدید فشار خون، شوک سپتیک و نارسایی چند ارگانی مواجه شد. اقدامات حمایتی شامل تهویه مکانیکی و دارو‌های تقویت‌کننده فشار خون آغاز شد و بیمار تحت مراقبت‌های لحظه‌ای تیم چندتخصصی قرار گرفت.»

به گفته دکتر امینی، در ادامه درمان و با بهبود وضعیت قلبی-عروقی، استفاده از دارو‌های افزایش فشار خون متوقف و بیمار وارد مرحله پایدار درمان شد. MRI انجام‌شده نیز علائمی از سکته مغزی نشان داد که بلافاصله تحت بررسی و درمان قرار گرفت.

این پزشک متخصص افزود: «در طول بستری، بیمار دچار تب‌های مقاوم و زخم‌های عفونی در دو طرف پهلو شد که با انجام اقدامات جراحی و درمانی مناسب، روند بهبودی طی شد و در نهایت، با بازگشت هوشیاری و عملکرد کلیه‌ها، دستگاه تهویه از بیمار جدا شد.»

تیم درمان این بیمار، متشکل از متخصصان زنان، نورولوژی، عفونی، نفرولوژی و روماتولوژی بوده است. دکتر امینی ضمن قدردانی از تلاش‌های تیم پرستاری گفت: «درمان چنین بیماری بدون کار تیمی فشرده و حضور شبانه‌روزی کادر پرستاری امکان‌پذیر نبود. نجات جان این مادر حاصل همدلی، تخصص، و تعهد جمعی تمامی اعضای تیم درمان است.»

در پایان، بیمار نیز با ابراز قدردانی از تیم درمانی گفت: «من هیچ‌گاه از شدت بیماری‌ام خبر نداشتم، اما حضور آرام‌بخش کادر پرستاری و مراقبت‌های شبانه‌روزی آنها را حتی در بی‌هوشی احساس می‌کردم. از همه کسانی که جانم را نجات دادند، عمیقاً سپاسگزارم.»

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.