صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

افغانستان

عکس

کودک

صفحات داخلی

سربازان چگونه می‌توانند برای سفر اربعین ۱۴۰۴ درخواست مجوز خروج از کشور بدهند؟

  • کد خبر: ۳۴۹۶۴۰
  • ۱۳ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۴:۲۷
مشمولان خدمت سربازی می‌توانند برای سفر به عتبات عالیات بدون مراجعه حضوری، درخواست مجوز خروج از کشور را از طریق سامانه سخا ثبت و نتیجه را ظرف ۴۸ ساعت دریافت کنند.

به گزارش شهرآرانیوز، مشمولان خدمت وظیفه می‌توانند با مراجعه به سامانه اینترنتی سخا به نشانی sakha.epolice.ir، درخواست مجوز خروج از کشور خود را به‌صورت غیرحضوری ثبت کنند.

ابتدا مشمول باید در سامانه سخا ثبت‌نام کرده و نام کاربری و رمز عبور دریافت کند. سپس از طریق منوی «وظیفه عمومی» و زیرمنوی «مجوز خروج از کشور»، درخواست خود را ثبت نماید.

سازمان وظیفه عمومی پس از بررسی مدارک، ظرف ۴۸ ساعت نتیجه را اعلام می‌کند. نتیجه از طریق پیامک با سرشماره ۱۱۰۲۰۶۰۱۰ به اطلاع متقاضی می‌رسد. همچنین متقاضیان می‌توانند نتیجه را مستقیماً در سامانه سخا مشاهده کنند.

این اقدام در راستای تسهیل خدمات غیرحضوری برای مشمولان انجام شده و از مراجعه‌های حضوری غیرضروری جلوگیری می‌کند.

منبع: تسنیم

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.