صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

افغانستان

عکس

کودک

صفحات داخلی

صحبت‌های «محسن نامجو» درباره استفاده از یکی از قطعاتش در فیلم پیر پسر

  • کد خبر: ۳۴۹۹۹۷
  • ۱۵ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۰:۴۷
محسن نامجو از هماهنگی‌های صورت‌گرفته با او جهت استفاده از صدایش در فیلم «پیرپسر» سخن گفت.

به گزارش شهرآرانیوز؛ محسن نامجو خواننده ایرانی در نخستین واکنش به استفاده از یکی از قطعاتش در فیلم پیر پسر گفت: «فیلم «پیر پسر» بوی شجاعت می‌دهد. با کارگردان و تهیه‌کننده این فیلم آشنایی و دوستی قدیمی دارم و با نهایت احترام، پیش از اکران از من برای استفاده از آثارم در این فیلم اجازه گرفتند. جالب است بدانید من طبق قولی که به عوامل فیلم داده‌ام، هنوز فیلم را ندیده‌ام تا در اکران آن در آمریکا، با عوامل «پیر پسر» در سینما تماشایش کنم.»

این خواننده در ادامه افزود: «واکنش‌ها به این فیلم در یک ماه گذشته، به شکلی‌ است که مشخصا توانسته همه جامعه ایرانی را درگیر خود کند. اینکه عمده داستان در یک خانه پیش رفته و طولانی‌ترین فیلم سینمایی ایران حتی ثانیه‌ای مخاطب را خسته نکرده، نشان از کارگردانی درخشان آن است.»

محسن نامجو درباره استقبال از قطعه «کورتانیدزه» از آثار خبرساز قدیمی‌اش در اواسط این فیلم نیز گفت: «اکتای براهنی کارگردان باهوش و بسیار ریز بینی است. کارگردانی با دانش و کاملا مسلط بر احوالات اجتماعی مردم در دوران اخیر. بدون شک استفاده هوشمندانه از قطعه من در آن سکانس که گفته شده سکانس مهمی از فیلم هم هست، برگرفته از تسلط او در فضای اجتماعی ایران است. بی‌صبرانه منتظر دیدن این فیلم هستم.»

ملودی و شعر قطعه «کورتانیدزه» را محسن نامجو ساخته و سروده و حبیب مفتاح نیز در آواز و پرکاشن این اثر با نامجو همکاری کرده است.

منبع: سلام سینما

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.