صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

افغانستان

عکس

کودک

صفحات داخلی

پیش‌بینی قیمت دلار، طلا و سکه در روز شنبه (۱۸ مرداد ۱۴۰۴ )

  • کد خبر: ۳۵۰۴۰۰
  • ۱۷ مرداد ۱۴۰۴ - ۲۳:۱۰
قیمت دلار، طلا و سکه در هفته دوم مرداد هر دو روند افزایشی و کاهشی را تجربه کرد. قیمت دلار در نهایت در کانال ۹۳ هزار تومانی بسته شد و رشد روز‌های اخیر این اسکناس، بازار طلا را نیز با افزایش‌های قابل توجهی همراه کرد. معامله‌گران بازار‌های مالی در شروع هفته سوم مرداد انتظار جهش یا سقوط شدیدی در قیمت‌ها ندارند.

به گزارش شهرآرانیوز، قیمت دلار در آخرین معامله روز پنجشنبه ۱۶ مرداد با رشد ۵۰۰ تومانی کانال ۹۲ هزار تومانی را از دست داد و با رقم ۹۳ هزار و ۲۵۰ تومانی بسته شد. بازار طلا نیز با نوسان محدود و روند نامتوازنی همراه شد. رشد اندک دلار و تثبیت نسبی اونس جهانی طلا باعث شد قیمت سکه و طلای ۱۸ عیار نیز تغییرات محدودی را تجربه کنند. با توجه به تعطیلی بازار‌های جهانی در روز شنبه و نبود سیگنال سیاسی تازه، فعالان بازار پیش‌بینی می‌کنند که شنبه نیز همین الگوی آرام روز پنجشنبه ادامه داشته باشد.

پیش بینی قیمت دلار

کارشناسان اقتصادی با توجه به تثبیت قیمت دلار در کانال ۹۳ هزار تومانی، رقم‌های ۹۲ هزار و ۸۰۰ تا ۹۳ هزار و ۴۰۰ تومان را برای روز شنبه پیش‌بینی می‌کنند. آنها معتقدند انتشار اخبار سیاسی غیرمنتظره، امکان خروج از این محدوده برای قیمت دلار به همراه دارد.

پیش بینی قیمت طلا و سکه

تحلیلگران اقتصادی برای اولین روز معاملاتی هفته سوم مرداد در صورت تثبیت قیمت دلار در محدوده ذکر شده نوسان آرام و متعادل در بازار طلا پیش‌بینی می‌کنند. معامله‌گران نیز معتقدند تا زمانی که بازار از اخبار مهم سیاسی یا تغییرات چشمگیر اونس جهانی طلا و دلار بی‌بهره باشد، حرکات شدید قیمتی در قیمت طلا و سکه بعید است و بازار به فاز انتظار می‌رود.

به اعتقاد تکنیکالیست‌ها قیمت طلای ۱۸ عیار روز شنبه در بازه هفت میلیون و ۵۰۰ تا هفت میلیون و ۵۶۰ هزار تومان و سکه امامی با قیمت ۸۳ میلیون و ۵۰۰ تا ۸۴ میلیون و ۵۰۰ هزار تومانی نوسان خواهد داشت. آنها می‌گویند در صورتی که دلار به میانه کانال ۹۳ هزار برسد، امکان نزدیک شدن دوباره سکه به سقف ۸۴ میلیون و ۷۰۰ هزار تومان وجود دارد.

گفتنی است قیمت اونس جهانی طلا در لحظه نگارش این گزارش روی رقم ۳۳۸۱ دلاری در حال معامله است و کاهش بیش از ۱۸ دلاری دارد. اونس جهانی نقره روی رقم ۳۸ دلار و ۲۷ سنتی در حال معامله است. هر گرم نقره ۹۹۹ روی رقم ۱۲۰ هزار و ۹۴۰ تومانی ایستاده است.

قیمت سکه امامی روز پنجشنبه ۱۶ مرداد با افزایش ۴۰۰ هزار تومانی به رقم ۸۴ میلیون و ۵۹۰ هزار تومانی رسید. قیمت سکه بهار آزادی با رشد ۳۵ هزار تومانی با قیمت ۷۶ میلیون و ۶۲۰ هزار تومانی بسته شد.

قیمت قطعات نیم سکه و ربع سکه هر کدام با رشد ۱۰۰ و ۲۰۰ هزار تومانی به ترتیب با رقم ۴۴ میلیون و ۹۰۰ هزار تومان و ۲۶ میلیون و ۴۰۰ هزار تومانی معامله شدند. قیمت سکه گرمی نیز بدون تغییر، روی رقم ۱۴ میلیون و ۸۰۰ هزار تومانی به کار خود پایان داد.

قیمت طلا در آخرین روز معاملاتی هفته، نوسان محدود کاهشی داشت. هر مثقال طلای ۱۸ عیار با رقم ۳۲ میلیون و ۸۹۹ هزار تومان و هر گرم طلای ۱۸ عیار با رقم هفت میلیون و ۵۹۳ هزار تومان بسته شد.

منبع: تجارت نیوز

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.