صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

افغانستان

عکس

کودک

صفحات داخلی

آلپاین در فرمول یک ماند

  • کد خبر: ۳۵۰۵۲۲
  • ۱۸ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۳:۲۹
گروه خودروسازی رنو اعلام کرد که تیم آلپاین همچنان در رقابت‌های فرمول یک باقی خواهد ماند.

به گزارش شهرآرانیوز، گروه خودروسازی رنو تأیید کرد که تیم کارخانه‌ای آلپاین به حضور خود در مسابقات قهرمانی جهان فرمول یک ادامه خواهد داد. این خبر را فرانسوا پرووست، مدیرعامل جدید این شرکت که پس از کناره‌گیری لوکا دمئو به این سمت منصوب شده است، اعلام کرد. به گفته او، پروژه فرمول یک همچنان بخشی از استراتژی کلان و کلیدی شرکت به شمار می‌رود.

پرووست اظهار داشت: فرمول یک بخش مهمی از راهبرد اصلی ما برای برند آلپاین است و قصدی برای ایجاد تغییر در آن ندارم. تمرکز اصلی تیم بر بهبود عملکرد در فصل جاری و دستیابی به موفقیت در سال ۲۰۲۶ با خودرویی کاملاً جدید خواهد بود.

آلپاین از سال ۲۰۲۱ با نام فعلی در رقابت‌های فرمول یک حضور دارد و جایگزین برند رنو به عنوان تیم کارخانه‌ای شده است. در ماه‌های گذشته، گزارش‌هایی درباره احتمال فروش این تیم در رسانه‌ها منتشر شده بود، اما نمایندگان رنو بار‌ها چنین شایعاتی را رد کرده‌اند.

سال گذشته، تیم آلپاین برنامه توسعه موتور اختصاصی خود را متوقف کرد و تصمیم گرفت از فصل ۲۰۲۶ به استفاده از پیشرانه‌های مرسدس روی آورد. این تیم پیشنهادی به ارزش ۱.۲ میلیارد دلار برای خرید را نیز رد کرده است.

منبع: ایسنا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.