صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

افغانستان

عکس

کودک

صفحات داخلی

رئیس اتحادیه دامداران خراسان رضوی: دولت هزینه واردات دام یا گوشت را صرف تقویت تولید داخل کند + فیلم

  • کد خبر: ۳۵۰۵۶۰
  • ۱۸ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۴:۵۷
رئیس اتحادیه دامداران خراسان رضوی گفت: نظر ما این است که دولت هزینه واردات دام یا گوشت را صرف تقویت تولید داخل کند و توان تولیدکنندگان داخلی را افزایش دهد؛ این موضوعات می‌تواند به تولید داخل کمک کند.
نگار مقدسی
خبرنگار نگار مقدسی

به گزارش شهرآرانیوز؛ مجید مهدوی با حضور در مؤسسه فرهنگی شهرآرا به مناسبت روز خبرنگار، در گفت‌و‌گو با خبرنگار این رسانه، اظهار کرد: خروج دام از استان به قیمت آن بستگی دارد. معمولاً در برخی موارد بیان می‌شود که قیمت دام در استان خراسان رضوی بالاتر از سایر استان‌ها است، اگر این گزاره را بپذیریم قطعاً خروج دام از استان نخواهیم داشت. قطعاً گوشت یا دام از استانی که قیمت بالاتر باشد به استانی که ارزان‌تر است، نمی‌رود.

وی افزود: اگر بپذیریم که دام و گوشت از استان ما خارج می‌شود، یعنی قیمت گوشت و دام در استان ما پایین‌تر از سایر استان‌ها یا سایر مناطق کشور بوده که این طبیعی است، به دلیل اینکه ما ۱۲ درصد تولید گوشت قرمز کشور را برعهده داریم و عمده تولید کشور در استان خراسان رضوی در حوزه گوشت قرمز انجام می‌شود. گاهی اوقات به دلیل نوسانات قیمتی ممکن است این خروج دام اتفاق بیفتد و گوشت از استان خارج شود که این خود دلیل بر ارزان‌بودن قیمت دام و گوشت در استان خراسان رضوی نسبت‌به سایر استان‌هاست.

مهدوی با بیان اینکه نظر ما این است که دولت هزینه واردات دام یا گوشت را صرف تقویت تولید داخل کند و توان تولیدکنندگان داخلی را افزایش دهد، عنوان کرد: این کار را می‌توان با تخصیص نهاده مدت‌دار و استفاده از ظرفیت شرکت پشتیبانی امور دام انجام داد. این موضوعات می‌تواند به تولید داخل کمک کند. اگر بخواهیم واردات را به عنوان مسکنی در نظر بگیریم که جلوی افزایش ناگهانی قیمت را می‌گیرد تا بعداً به تولیدکننده و تولید فشار وارد نشود و عرضه و تقاضای بازار خودش قیمت را پیدا کند، می‌توانیم این موضوع را بپذیریم؛ البته در اندازه‌ای بسیار اندک که بازار تنظیم شود.

رئیس اتحادیه دامداران خراسان رضوی درخصوص واردات گوشت از افغانستان تصریح کرد: ما از افغانستان واردات گوشت گرم نداریم. زمانی از افغانستان دام زنده وارد کشور شده و اجازه کشتار داده می‌شد. واردات از افغانستان بسته به قیمت گوشت در داخل است که گاهی ممکن است قیمت دام در استان افزایش داشته باشد، به همین دلیل تقاضا افزایش پیدا کند یا در برهه‌هایی عرضه کاهش پیدا کند، بنابراین نیاز به واردات باشد، آن هم به صورت بسیار موقت و کوتاه‌مدت نه یک سیاست دائمی.

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.