صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

افغانستان

عکس

کودک

صفحات داخلی

اتحاد ۳ شیخ بارز دروزی علیه نیرو‌های الجولانی در السویداء

  • کد خبر: ۳۵۰۶۹۵
  • ۱۹ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۰:۱۷
سه شیخ بارز دروزی‌ها در جنوب سوریه به شدت به حاکمان دمشق تاخته و آنها را متهم به پاکسازی نژادی، کشتار و ذبح کودکان و اعدام سالخوردگان متهم کردند و از جامعه جهانی استمداد طلبیدند.

به گزارش شهرآرانیوز، «یوسف جربوع» یکی ازبارزترین شیوخ دروزی‌ها در استان السویداء در جنوب سوریه به «حکمت الهجری» و «حمود الحناوی» دو شیخ دیگر دروزی‌ها علیه حکومت سوریه پیوست و حاکمان دمشق را به کشتار و پاکسازی نژادی علیه غیرنظامیان در این استان طی روز‌های گذشته متهم کرد.

وی افزود: السویداء طی روز‌های گذشته در معرض محنت بزرگ قرار گرفته است.

جربوع از تلاشش برای توقف حمام خون و حمایت از غیرنظامیان خبر داد و نیرو‌های مهاجم را به ارتکاب حمله ددمنشانه به بهانه بسط سیطره دولت متهم کرد و از این نیرو‌ها به عنوان ارتش «تاتار» نام برد که به فساد و کشتار غیرنظامیان بی گناه به ناحق روی آورده‌اند.

وی این اقدامات را وحشیانه و پاکسازی نژادی برنامه ریزی شده توصیف کرد و از سازمان‌های بشردوستانه و خبرنگاران و جامعه جهانی خواست که این کشتار و تجاوز غیرانسانی در استان السویداء را متوقف کنند.

همچنین این شیخ سرشناس و بارز دروزی‌ها در السویداء از کشور‌های ضامن آتش بس خواست که در راستای توقف حملات و عقب نشینی نیرو‌های جولانی از این استان و آزادی ربوده شدگان و ناپدیدشدگان، تشکیل کمیته بین المللی تحقیق بی طرف و رفع محاصره و گشودن گذرگاه‌های بدون قید و شرط عمل، عمل کنند.

این در حالی است که پیش از این نیز شیخ «حمود الحناوی» از دیگر شیوخ السویداء به شدت حاکمان جدید دمشق را به باد انتقاد گرفته و آنها را ظالم و عهد شکن دانست.

شیخ «حکمت الهجری» نیز خواستار انجام تحقیقات بین المللی مستقل درباره جنایات ارتکاب شده در السویداء و محاکمه عاملان ارتکاب این جنایات در دادگاه بین المللی کیفری شد و گفت باید ناظرانی برای حمایت از غیرنظامیان به منطقه اعزام و حمایت سیاسی و نظامی از گروه‌های تروریستی اطراف السویداء متوقف شود.

الهجری نیرو‌های الجولانی را متهم به نسل کشی و ذبح کودکان و اعدام سالخوردگان، سوزاندن منازل، ربودن غیرنظامیان و اعمال محاصره شدید کرد.

منبع: ایرنا

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.