صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

افغانستان

عکس

کودک

صفحات داخلی

«اسب دریایی» در آمریکا درخشید

  • کد خبر: ۳۵۰۸۳۹
  • ۱۹ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۸:۱۱
فیلم کوتاه «اسب دریایی» به کارگردانی پگاه ساجدی به عنوان بهترین فیلم یک جشنواره آمریکایی معرفی شد.

به گزارش شهرآرانیوز، فیلم کوتاه «اسب دریایی» به نویسندگی، تهیه‌کنندگی و کارگردانی پگاه ساجدی، پس از حضور در پنج جشنواره بین‌المللی، موفق به کسب جایزه بهترین فیلم کوتاه مستقل ماه جولای در جشنواره Touchstone آمریکا شد.

این اثر با روایتی فانتزی - اجتماعی به نقد نقش‌های جنسیتی و کلیشه‌های اجتماعی می‌پردازد و دنیایی وارونه را به تصویر می‌کشد؛ جایی که مردان تجربه‌هایی را پشت سر می‌گذارند که در واقعیت مختص زنان است.

امیرمحمد آتشی، مستانه مرید، امیرسینا اولادزاد و رضا جمشیدی بازیگران «اسب دریایی» هستند.

«اسب دریایی» با نگاهی نو و ساختاری متفاوت، پرسشی عمیق درباره مرز‌های هویت و جنسیت مطرح می‌کند.

این رویداد یک جشنواره بین‌المللی فیلم کوتاه است که هر ماه آثار مستقل از سراسر جهان را انتخاب و معرفی می‌کند. این جشنواره در کوکو بیچ، فلوریدا برگزار می‌شود و تمرکزش روی داستان‌های خلاقانه، جسورانه و مستقل از فیلمسازان نوآور و متعهد به روایت‌های منحصر‌به‌فرد است.

آثار منتخب این جشنواره هر ماه در وب‌سایت و شبکه‌های اجتماعی جشنواره معرفی می‌شوند و در پایان سال، نمایش ویژه‌ای برای برترین‌ها برگزار می‌شود.

منبع: مهر

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.