صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

افغانستان

عکس

کودک

صفحات داخلی

ادارات گرگان و گلستان روز چهارشنبه (۲۲ مرداد ۱۴۰۴) تعطیل شد

  • کد خبر: ۳۵۱۰۵۸
  • ۲۰ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۸:۴۱
به منظور حفظ پایداری شبکه برق و آب، تمامی ادارات، بانک‌ها و نهادهای دولتی و خصوصی استان گلستان به غیر از مراکز امدادی و درمانی روز چهارشنبه تعطیل است.

به گزارش شهرآرانیوز، به منظور حفظ پایداری شبکه برق و آب، تمامی ادارات، بانک‌ها و نهاد‌های دولتی و خصوصی استان به غیر از مراکز امدادی و درمانی، روز چهارشنبه ۲۲ مردادماه تعطیل خواهند بود.

این تصمیم توسط کمیته ناترازی انرژی و با هدف حفظ پایداری شبکه آب و برق، کلیه ادارات، نهادها، بانک‌ها و سازمان‌های دولتی و خصوصی به جز مراکز امدادی، درمانی و خدمات‌رسان در این روز تعطیل است.

آنطور که مسئولان گفتند این اقدام نقش مهمی در پایداری شبکه برق استان دارد و ابلاغ این مصوبه به تمامی واحد‌های زیرمجموعه الزامی است.

استانداری گلستان تاکید کرده است که هرگونه اقدام یا تصمیم مغایر با این دستور ممنوع بوده و با خاطیان برخورد خواهد شد.

منبع: تسنیم

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.