صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

افغانستان

عکس

کودک

صفحات داخلی

محکومیت ترور روزنامه‌نگاران در غزه از سوی سازمان ملل 

  • کد خبر: ۳۵۱۱۴۰
  • ۲۱ مرداد ۱۴۰۴ - ۰۹:۲۹
به گفته سخنگوی سازمان ملل، دبیرکل سازمان ملل متحد قتل روزنامه‌نگاران فلسطینی در غزه را محکوم کرده و خواستار تحقیقات مستقل و بی‌طرفانه شد.

به گزارش شهرآرانیوز، استفان دوجاریک، سخنگوی دبیرکل سازمان ملل متحد، روز دوشنبه گفت آنتونیو گوترش، دبیرکل سازمان ملل متحد، کشته شدن شش روزنامه‌نگار فلسطینی در حمله هوایی رژیم صهیونیستی به شهر غزه در روز یکشنبه را محکوم کرد.

دوجاریک در یک نشست خبری گفت: «این قتل‌های اخیر، خطرات شدیدی را که روزنامه‌نگاران هنگام پوشش این جنگ مداوم با آن مواجه هستند، برجسته می‌کند.»

او با بیان اینکه دبیرکل سازمان ملل خواستار تحقیقات مستقل و بی‌طرفانه در مورد این قتل‌ها شد، افزود: «از زمان آغاز جنگ غزه، حداقل ۲۴۲ روزنامه‌نگار فلسطینی در غزه کشته شده‌اند.»

دوجاریک گفت دبیرکل سازمان ملل تأکید می‌کند که روزنامه‌نگاران و کارکنان رسانه باید مورد احترام و حمایت قرار گیرند و اجازه داده شود کار خود را بدون ارعاب یا آسیب انجام دهند.

رسانه‌های فلسطینی بامداد دوشنبه از حمله پهپادی ارتش رژیم صهیونیستی به چادر خبرنگاران در مقابل دروازه اصلی مجتمع پزشکی الشفا در شهر غزه و شهادت جمعی از خبرنگاران از جمله ۲ خبرنگار شبکه الجزیره به نام‌های انس الشریف و محمد قریقع خبر دادند.

الجزیره گزارش کرد بر اساس اطلاعات به دست آمده، یک پهپاد ارتش اشغالگر چادر خبرنگاران را در نزدیکی بیمارستان الشفاء، جایی که چندین خبرنگار فلسطینی از جمله انس الشریف و محمد قریقع در آنجا حضور داشتند، هدف قرار داد.

منبع: ایسنا

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.