صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

افغانستان

عکس

کودک

صفحات داخلی

امیر سرلشکر موسوی: نیرو‌های مسلح آفریقای جنوبی می‌توانند از تجربیات سپاه پاسداران بهره‌مند شوند

  • کد خبر: ۳۵۱۲۵۰
  • ۲۱ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۴:۱۵
رئیس ستادکل نیروهای مسلح در دیدار فرمانده نیروهای دفاع ملی آفریقای جنوبی تصریح کرد که از طرح و پیگیری پرونده نسل کشی رژیم صهیونیستی نزد دادگاه کیفری بین المللی قدردانی می‌کنیم.

به گزارش شهرآرانیوز؛ رئیس ستادکل نیروهای مسلح در دیدار فرمانده نیروهای دفاع ملی آفریقای جنوبی گفت : شکایت آفریقای جنوبی از رژیم صهیونی در امتداد سیاست ها و رویکردها ایران و مبتنی بر عدالت خواهی است.

وی افزود: نقض قول آمریکا و رژیم صهیونیستی مسبوق به سابقه است بنابراین نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران آمادگی دارند در صورت تجاوز مجدد آنها، پاسخ قاطع تری به آنها بدهند.

سرلشکر موسوی تاکید کرد: امروز سپاه پاسداران انقلاب اسلامی به عنوان بزرگترین نیروی ضد تروریست دنیا شناخته می شود و تجربیات ارزشمندی دارد که می تواند آنها را در اختیار آفریقای جنوبی قرار دهد.

فرمانده نیروهای دفاع ملی آفریقای جنوبی نیز در این دیدار تصریح کرد: جمهوری اسلامی ایران از مبارزات آزادی خواهانه مردم آفریقای جنوبی علیه آپارتاید حمایت کرده و این حمایت ها، پیوند تاریخی بین دو ملت ایجاد کرده است.

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.