صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

افغانستان

عکس

کودک

صفحات داخلی

شهردار منطقه ۳ مشهد مطرح کرد: خدمت‌رسانی شبانه‌روزی به زائران با ۴۰ پاکبان و تجهیزات کامل در دهه آخر ماه صفر

  • کد خبر: ۳۵۲۲۵۷
  • ۲۶ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۳:۳۶
شهردار منطقه ۳ مشهد گفت: در این ایام، علاوه بر آماده باش و خدمت رسانی سه شیفته بیش از ۴۰ نیروی پاکبان، ۲نفر سر کارگر، ۱ نفر ناظر ۵ دستگاه مخزن در طول مسیر و ۱ دستگاه خودرو حمل پسماند، ۲۶ چشمه سرویس بهداشتی سیار در خیابان شیرازی ۱۷ و پارکینگ روباز نبش شهید هاشمی نژاد ۳ نیز در مسیر‌های منتهی به حرم مطهر نصب شده است.

به گزارش شهرآرانیوز، سید کمال الدین شاهچراغی در تشریح این خبر، اظهار کرد: در راستای خدمت‌رسانی شایسته به عزاداران حسینی در مسیر‌های منتهی به حرم مطهر، نیرو‌های منطقه سه شهرداری مشهد نیز در محدوده خیابان آیت الله شیرازی و عرصه میدان راه آهن به حالت آماده باش درآمده است.

وی افزود: در این ایام، علاوه بر آماده باش و خدمت رسانی سه شیفته بیش از ۴۰ نیروی پاکبان، ۲نفر سر کارگر، ۱ نفر ناظر ۵ دستگاه مخزن در طول مسیر و ۱ دستگاه خودرو حمل پسماند، ۲۶ چشمه سرویس بهداشتی سیار در خیابان شیرازی ۱۷ و پارکینگ روباز نبش شهید هاشمی نژاد ۳ نیز در مسیر‌های منتهی به حرم مطهر نصب شده است.

شهردار منطقه ۳ مشهد گفت: پیاده رو خیابان آیت الله شیرازی در شیفت شب شستشو خواهد شد و همچنین ۲ دستگاه وضوخانه سیار و آبسردکن نیز در این مسیر‌ها برای رفاه حال شهروندان و زائران نصب و راه اندازی شده است. اکران پیام‌های تسلیت در سان لایت‌های سطح منطقه، و ... از دیگر اقدامات انجام شده است.

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.