صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

افغانستان

عکس

کودک

صفحات داخلی

محموله ۴ میلیارد تومانی قهوه قاچاق در راه مشهد زمین‌گیر شد (۲۷ مرداد ۱۴۰۴)

  • کد خبر: ۳۵۲۵۴۸
  • ۲۷ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۴:۱۶
فرمانده انتظامی استان سمنان از کشف ۳۰۰۰ کیلوگرم قهوه قاچاق میلیاردی در بازرسی از کامیون خرده بار خبر داد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ سردار سیدموسی حسینی با اعلام این خبر، اظهار کرد: در اجرای طرح مبارزه با قاچاق کالا و ارز، ماموران انتظامی شهرستان شاهرود، حین پایش محور‌های مواصلاتی به یک دستگاه کامیون خرده بار که از پایتخت عازم مشهد بود، مشکوک شدند و برای بررسی بیشتر آن را متوقف کردند.

وی با اشاره به اینکه ماموران در بازرسی بار خودرو، ۳ تن قهوه فاقد مجوز و قاچاق را کشف کردند، افزود: کارشناسان ارزش محموله کشف شده را ۴۰ میلیارد ریال برآورد کردند.

فرمانده انتظامی استان تصریح کرد: پرونده در این رابطه تشکیل و فرد متخلف برای سیر مراحل قانونی به اداره تعزیرات حکومتی معرفی شد.

وی در بخش دیگری به برنامه خود برای تداوم ملاقات‌های مردمی اشاره و تصریح کرد: ملاقات مردمی فرمانده انتظامی استان سمنان با مردم شریف استان فردا سه شنبه ۲۸ مرداد برگزار خواهد شد.

فرمانده انتظامی استان ادامه داد: عموم مردم استان می‌توانند از طریق راه‌های ارتباطی فراجا، موراد خود را مسئولان انتظامی استان مطرح کنند.

منبع: ایسنا

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.