صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

افغانستان

عکس

کودک

صفحات داخلی

رئیس دانشگاه علوم پزشکی مشهد: در دهه آخر ماه صفر کمبودی در حوزه‌های بهداشت، درمان و دارو نداریم

  • کد خبر: ۳۵۲۶۵۵
  • ۲۷ مرداد ۱۴۰۴ - ۲۱:۱۴
رئیس دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: در روز‌های پایانی ماه صفر در حوزه‌های بهداشت، درمان و دارو کمبود و مشکلی نداریم.
نگار مقدسی
خبرنگار نگار مقدسی

به گزارش شهرآرانیوز، محمود شبستری امروز، ۲۷ مردادماه، در جلسه ستاد خدمات سفر با محوریت بررسی برنامه‌های دهه آخر صفر در مشهد و استان با حضور مقامات استانی و شهری در محل استانداری خراسان رضوی برگزار شد، اظهار کرد: در حوزه سلامت با توجه به رشد استان در سال‌های گذشته در زمینه زایران، زایران خارجی و اتباع عقب‌افتادگی‌هایی داشتیم.

وی بیان کرد: علیرغم محدودیت‌ها، پروژه‌های بزرگی در استان در حال اجرا است. ۷۰ پروژه بزرگ در حال اجرا داریم که دو پروژه آن می‌تواند در این مناسبت‌ها به ما کمک کند. یکی بیمارستان ۵۴۰ تختخوابی و دیگری مرکز بزرگ درمان سرطان است که از منابع بسیار بالایی استفاده می‌کند.

شبستری با بیان اینکه مشهد در دهه پایانی صفر مانند همیشه میزبان زائران است، عنوان کرد: یکی از اتفاقات بسیار خوب امسال این است که وزارت بهداشت و اورژانس به کمک ما آمدند و ۵۰ آمبولانس و ۱۲ اتوبوس آمبولانس به مشهد هدایت شدند که این روز‌ها خدمت خواهند کرد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی مشهد افزود: در این ایام در حوزه دارو مشکل خاصی در استان نداریم. داروخانه‌های شبانه‌روزی ما فعال هستند و ساعت کار داروخانه‌های اطراف حرم را تا ۱۲ شب ارتقا دادیم. کمبود دارو و شیر خشک نخواهیم داشت.

وی با اشاره به اینکه امسال توجه ما در حوزه بهداشت به مسمومیت‌های غذایی و امنیت آب و غذا است، تصریح کرد: در این راستا حوزه بهداشت به طور جدی وارد عمل شده و در خیابان‌های اطراف حرم هر ۵۰ متر یک نماینده حوزه بهداشت مستقر خواهد شد. آزمایشگاه سیار اورژانس در اطراف حرم مستقر می‌شود که یکی از کار‌های ویژه ما برای امسال است. با این تمهیدات در حوزه بهداشت نیز مشکلی نخواهیم داشت. در بحث کلر آب نیز دقت خواهیم کرد تا مشکلی ایجاد نشود.

شبستری گفت: در حوزه درمان ۲۵۰ ناوگان در مشهد و اطراف حرم مستقر خواهند شد که ۸۰ ناوگان از کشور کمک خواهد شد. ۱۸ اتوبوس آمبولانس داریم که هر کدام ۱۱ تخت دارد، بنابراین تقریبا ۲۰۰ تخت سیار خواهیم داشت. ۱۰۰ آمبولانس ما و ۵۰ آمبولانس به صورت کشوری کمک می‌شود. ۴۳ موتورلانس نیز داریم. ۵ بالگرد در سطح استان داریم که دو بالگرد مستقیم به مشهد کمک خواهد کرد. در این حوزه نیز مشکلی نداریم.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی مشهد ادامه داد: دو بیمارستان سیار در این ایام مستقر خواهد شد که یکی در ملک‌آباد فعال شده و دیگری امشب یا فردا اطراف حرم فعال خواهد شد. در حوزه‌های بهداشت، درمان و دارو کمبود و مشکلی نداریم.

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.