صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

افغانستان

عکس

کودک

صفحات داخلی

خط ریلی مشهد به دوغارون باید در اولویت وزارت راه قرار گیرد

  • کد خبر: ۳۵۴۱۳۷
  • ۰۳ شهريور ۱۴۰۴ - ۱۵:۳۰
نماینده مردم باخرز، تایباد و تربت‌جام در مجلس شورای اسلامی با تأکید بر ضرورت تکمیل خط ریلی مشهد–دوغارون گفت: دوغارون به‌عنوان شاهراه تجارت ایران با افغانستان و نگین توسعه استان، می‌تواند نقشی مهم در رونق اقتصادی خراسان رضوی و کشور ایفا کند.
نگار مقدسی
خبرنگار نگار مقدسی

به گزارش شهرآرانیوز، عثمان سالاری امروز، ۳ شهریورماه، در جلسه شورای اداری استان خراسان رضوی که با حضور فرزانه صادق مالواجرد، وزیر راه‌وشهرسازی، در محل استانداری برگزار شد، اظهار کرد: دولت دکتر پزشکیان با راهبرد و رویکرد وفاق شکل گرفت. تأکید مقام معظم رهبری نیز متکی بر لزوم وحدت و انسجام ملی به عنوان سیاست اصلی نظام مقدس جمهوری اسلامی بود، زیرا امنیت ما در گرو تحقق وحدت و امنیت ملی بوده که دوام داشته است.

وی با بیان اینکه ما در برهه حساسی قرار داریم، عنوان کرد: جنگ چندوجهی دشمن با رهنمود‌های حکیمانه رهبر معظم انقلاب خنثی شد، اما با توجه به اینکه دشمن همواره درصدد ایجاد انشقاق، اختلاف و فعال‌کردن گسل‌ها بوده و هست، باید عنایت بیشتری به مقوله وحدت خصوصاً در ارتباط با انتصاب افراد داشته باشیم. نباید افراد افراطی منصوب شوند، بلکه باید بیشتر از افرادی با رویکرد تقریبی و ولایت‌مدار استفاده کنیم.

این نماینده مجلس شورای اسلامی بیان کرد: در کنار موضوع خط ریلی تهران–مشهد، تکمیل خط ریلی مشهد–دوغارون نیز ضروری است. دوغارون با سابقه ۱۰۶ساله گمرکی، به عنوان نگین توسعه استان و شاهراه تجارت ایران با افغانستان، ظرفیت مهمی برای توسعه اقتصادی استان و کشور دارد.

سالاری ادامه داد: با توجه به محدودیت‌های مالی دولت و وزارتخانه، باید خط ریلی سنگ‌بست-مشهد-دوغارون را جدی بگیریم تا هم برای استان و هم برای کشور ثمرات داشته باشد.

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.