صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

افغانستان

عکس

کودک

صفحات داخلی

۷ کشته و زخمی در پی توفان شدید رومانی (۴ شهریور ۱۴۰۴)

  • کد خبر: ۳۵۴۳۶۴
  • ۰۴ شهريور ۱۴۰۴ - ۱۴:۴۸
خدمات اورژانس روز سه شنبه اعلام کرد که پس از توفان شدید در رومانی، سه نفر کشته و چهار نفر دیگر زخمی شدند.

به گزارش شهرآرانیوز، بازرسی کل موقعیت‌های اضطراری گزارش داد که توفان ۱۸ شهرستان و پایتخت این کشور، بخارست، را درنوردید و موجب سقوط بیش از ۲۴۰ درخت و تیر برق شد، ده‌ها زیرزمین و حیاط را آب گرفت و به بیش از ۷۰ خودرو آسیب رساند.

در شهرستان آرگس، سقف یک ساختمان بر روی سه نفر فرو ریخت و یک پسر ۱۸ ساله کشته و دو نفر دیگر زخمی شدند.

در شهرستان ایلفوف، شمال بخارست، دو نفر که در دریاچه اسناگوف کایاک سواری می‌کردند، پس از واژگونی قایقشان در آب‌های خروشان غرق شدند.

در شهرستان پراهووا و بخارست، دو نفر دیگر به ترتیب بر اثر ریزش سقف و برخورد با درخت مجروح شدند.

رومانی در تابستان امسال با دوره‌های مکرر آب و هوای نامساعد رو‌به‌رو بوده است و مقامات از ساکنان خواسته‌اند که هنگام صدور هشدار توفان، پناه بگیرند.

منبع: مهر

برچسب ها: توفان کشته حادثه
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.