صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

افغانستان

عکس

کودک

صفحات داخلی

معتمدی‌زاده‌: موجودی کالا‌های اساسی از ذخیره استراتژیک بیشتر است

  • کد خبر: ۳۵۴۴۸۲
  • ۰۴ شهريور ۱۴۰۴ - ۲۳:۴۳
سخنگوی کمیسیون اصل ۹۰ مجلس، با استناد به گزارش وزیر جهاد کشاورزی از موجودی کالا‌های اساسی حتی بیش از ذخیره استراتژیک خبر داد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ محمد معتمدی‌زاده، نماینده سیرجان در مجلس شورای اسلامی، به تشریح جزئیات جلسه کمیسیون اصل ۹۰ مجلس پرداخت و گفت: «امروز غلامرضا نوری قزلجه، وزیر جهاد کشاورزی در کمیسیون حاضر شد.»

وی محور‌های اصلی این جلسه را این‌گونه برشمرد: «بحث در مورد مرغ تخم‌گذار و صادرات آن، نحوه نظارت و ثبت صحیح اطلاعات در سامانه جامع انبار‌ها و همچنین موضوع کالابرگ در برنامه پنج‌ساله هفتم توسط وزارتخانه، از جمله موضوعات مطرح شده بود.»

سخنگوی کمیسیون اصل ۹۰ مجلس بیان کرد: «در ادامه، در خصوص بحث نهاده‌ها، وزیر چالش‌هایی را بیان کرد. او عنوان کرد که اگرچه مشکلاتی در تأمین خوراک دام وجود داشت، اما بحمدالله مدیریت شد. پیش از این، مالیات یا عوارضی به میزان ۱۰ درصد تعلق می‌گرفت که خود عاملی برای افزایش قیمت‌ها شده بود. دولت برای کاهش این نرخ به ۱ درصد پیگیری کرد و نهایتاً این موضوع حل شد. این کاهش سهم بزرگی در کاهش قیمت‌ها داشت.»

معتمدی‌زاده یکی دیگر از محور‌های اصلی جلسه را موضوع صادرات مرغ تخم‌گذار عنوان و تصریح کرد: «دغدغه و هدف اصلی ما این است که برای تولیدکنندگان و صادرکنندگان این محصول، بستری عادلانه و شفاف فراهم شود.»

وی با بیان اینکه باید نظارتی دقیق وجود داشته باشد تا صادرات به فرآیندی رانتی و انحصاری برای عده‌ای خاص تبدیل نشود، افزود: «فضای رقابتی باید به گونه‌ای باشد که همه تولیدکنندگان و صادرکنندگان بتوانند به صورت عادلانه از آن بهره‌مند شوند. مقرر شده این موضوع به صورت ویژه پیگیری و رصد شود و در نهایت گزارش‌های مربوطه برای ارائه به کمیسیون تهیه گردد.»

منبع: فارس

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.